10 найбільш апетитних рецептів італійської пасти

Страви італійської кухні міцно влаштувалися на нашому столі. Перше, що згадується при згадці Італії, — це, звичайно ж, паста. Вона…


Читайте также

Страви італійської кухні міцно влаштувалися на нашому столі. Перше, що згадується при згадці Італії, — це, звичайно ж, паста. Вона відрізняється простотою, легкістю приготування і ароматною привабливістю.

AdMe.ru пропонує вашій увазі 10 чудових рецептів італійської пасти, на які ви не витратите багато часу.

Спагеті карбонара

6847460-650-1456321087-1

Складові:

350 г сирокопченої шинки або бекону
400 г спагеті
2 ст. л. оливкового масла
4 яєчних жовтки
2 зубчики часнику
225 мл вершків або сметани
75 г тертого пармезану
сіль

Приготування:

Розігріваємо на сковороді оливкове масло, обсмажуємо подрібнений часник. Додаємо нарізану кубиками шинку і смажимо 3 хвилини.

Збиваємо вершки з жовтками, додаємо пармезан, сіль і перець за смаком.

Варимо спагеті. Кидаємо їх в сковороду з шинкою. Заливаємо соус і на повільному вогні готуємо 7-8 хвилин до загустіння.

Запечені макарони зi смаженими овочами

6847560-650-1456321087-2

Складові:

2 червоні болгарські перці
2 цукіні
2 кабачки
гриби на смак
1 головка ріпчастої цибулі
1/4 склянки оливкової олії
1 ч. л. дрібної солі
1 ч. л. меленого чорного перцю
1 ст. л. сушених італійських або прованських трав
450 г макаронів Пенне
3 склянки соусу марінара
1 стакан тертого сиру
1/2 склянки тертого копченого сиру моцарелла
1/2 склянки замороженого горошку
1/4 склянки тертого пармезану і 1/3 ст. для посипання
2 ст. л. вершкового масла

Приготування:

Розігріваємо духовку до 230 градусів. На деко викладаємо перець, нарізаний смужками, кабачки і цукіні, нарізані кубиками, гриби і цибулю, перемішуємо з оливковою олією.

Додаємо 1/2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. перцю і сушених трав і запікаємо овочі до м’якості близько 15 хвилин.

Варимо макарони близько 6 хв, щоб усередині вони залишилися твердими. За готовності зливаємо воду.

У великій мисці обережно перемішуємо макарони з смаженими овочами, соусом марінара, сиром, горошком, 1/2 ч. л. солі і 1/2 ч. л. перцю.

Перекладаємо все в змащену маслом форму для запікання. Посипаємо блюдо сиром пармезан, зверху розкладаємо шматочки вершкового масла. Випікаємо, поки скоринка не стане золотистою і сир повністю не розплавиться.

Паста під вершковим соусом песто

6847010-600-1456321087-53i8VPB9

Складові:

3/4 склянки свіжого листя базиліка
1/2 склянки тертого сиру пармезан
3 ст. л. кедрових горішків
2 зубчики часнику
сіль
перець
1/3 склянки оливкової олії
1/3 склянки жирних вершків
2 ст. л. масла
340 г макаронів
2 помідори

Приготування:

У чашу блендера скласти базилік, часник, кедрові горіхи, тертий пармезан. Подрібнити, додати сіль і перець за смаком. Потім невеликими порціями влити оливкову олію. Добре перемішати.

У невеликій каструлі на середньому вогні нагріти густі вершки, додати вершкове масло, розтопити. У каструлю додати соус песто і перемішати.

Макарони відварити в підсоленій воді. Воду злити, пасту перекласти в глибоке блюдо, змішати з вершковим соусом песто. Додати нарізані кубиками помідори (за бажанням), ретельно перемішати.

Пенне рігате зі свинячою вирізкою

6847360-650-1456321087-4

Складові:

250 г пенне рігате
250 г свинячої вирізки
1 червона цибуля
1 червоний перець чилі
500 мл томатного пюре
3 ст. л. оливкового масла
6 помідорів чері
1 пучок зеленого базиліка
сир пармезан тертий
сіль
перець чорний мелений
цибуля зелена

Приготування:

Свинячу вирізку ріжемо на тонкі шматочки, обсмажуємо на оливковій олії 7 хвилин.

У м’ясо додаємо червону цибулю півкільцями, дрібно нарізаний перець чилі, попередньо очищений від насіння, базилік, половинки чері. Підсмажуємо ще 3 хвилини. Додаємо томатне пюре або дрібно нарізані томати. Солимо, тушкуємо 10 хвилин.

В цей час в киплячу підсолену воду занурюємо пенне рігате і варимо до готовності. Зливаємо воду, висипаємо їх в готовий соус, залишаємо на хвилину.

Викладаємо блюдо на тарілку, посипаємо тертим пармезаном, прикрашаємо зеленою цибулею.

Карбонара з цукіні і фрикадельками

6847210-650-1456321087-nRPGXhRImHesPPMix6wL3KvMgo9tUY9xs

Складові:

500 г свинячого фаршу
1 ріпчаста цибуля
4 смужки бекону
500 г спагеті
4 яєчних жовтки
2 цукіні
1 склянка вершків
1 лимон
120 г тертого сиру пармезан
1 пучок петрушки
2 ст. л. вершкового масла

Приготування:

У фарш додаємо подрібнену цибулю і спеції за смаком. Перемішуємо і скочуємо фрикадельки.

На добре розігрітій сковороді розпускаємо вершкове масло і обсмажуємо фрикадельки протягом 5-6 хвилин. Додаємо нарізані кубиками цукіні і шматочки бекону. Готуємо, помішуючи, ще 3-4 хвилини.

Відварюємо пасту в підсоленій воді. В окремому посуді змішуємо яєчні жовтки з цедрою одного лимона, подрібненою зеленню і пармезаном.

Пасту змішуємо з соусом і викладаємо в сковороду до фрикадельок. Ретельно перемішуємо.

Заправляємо спеціями за смаком.

Паста з креветками і винно-томатним соусом

6847060-650-1456321087-00092515

Складові:

4 ст. л. оливкового масла
3 зубчики часнику
4 склянки нарізаних кубиками помідорів
1 стакан сухого білого вина
2 ст. л. вершкового масла
сіль, перець за смаком
400 г спагеті або інших макаронних виробів
400 г креветок
1 ч. л. приправи для морепродуктів

Приготування:

У каструлі розігріваємо 2 ст. л. оливкового масла, додаємо часник і обсмажуємо 2 хвилини. Додаємо вино, помідори й тушкуємо, помішуючи, близько 30 хвилин. В кінці варіння додаємо сіль і перець за смаком.

Варимо макарони в підсоленій воді, зливаємо воду, додаємо вершкове масло і перемішуємо.
Розігріваємо інше масло, додаємо креветки і трохи обсмажуємо. Потім змішуємо креветки з томатним соусом.

Викладаємо пасту на тарілку, поливаємо соусом і подаємо до столу.

Паста болоньєзе

6847310-650-1456321087-8

Складові:

300 г пасти
1 головка цибулі
1 стебло селери
1 морква
200 г фаршу яловичого
200 г фаршу свинячого
1 банка томатів у соку
3 зубчики часнику

Приготування:

Нарізаємо цибулю, селеру і моркву, і обсмажуємо на оливковій олії до м’якості: спершу цибуля, через хвилину селера, через ще 2 — морква.

Тушкуємо м’ясо у власному соку до тих пір, поки вода не википить, а м’ясо не підрум’яниться.
Варимо спагеті в підсоленій воді. Поки паста вариться, змішуємо м’ясо з овочами, додаємо помідори з соком і варимо на повільному вогні 40 хв. — 1 ч. У самому кінці додаємо часник.

Діталіні з соусом із зеленого горошку

6847510-650-1456321087-114

Складові:

80 г пасти діталіні
215 г горошку
45 г оливкової олії
1 головка ріпчастої цибулі
50 г бекону
35 г м’яса краба
10 г сиру пармезан
80 г помідорів чері
перець чилі

Приготування:

У сковороді розігріваємо 20 г оливкової олії і обсмажуємо цибулю і бекон. Коли вони зарум’яняться, додаємо 200 г горошку і, як тільки горошок почне зменшуватись, знімаємо з вогню. Перекладаємо горошок в блендер і робимо з нього пюре.

Варимо пасту відповідно до інструкції.

У сковороді розігріваємо 20 г оливкової олії і протягом хвилини прогріваємо горошок, що залишився, додаємо пасту і швидко перемішуємо.

У глибоку тарілку виливаємо соус з горошку, викладаємо в нього пасту, прикрашаємо крабом, половинками помідорів чері і тертим пармезаном. Поливаємо оливковою олією і при бажанні прикрашаємо дрібно нарізаним перцем чилі.

Спагеті з червоним вином і броколі

6847260-650-1456321087-9

Складові:

800 г капусти броколі
450 г спагеті
1 ч. л. цукру
4 зубчики часнику
1/3 склянки оливкової олії
1/2 ч. л. пластівців перцю чилі
сіль за смаком
перець чорний мелений за смаком
1/2 склянки тертого сиру пармезан
750 мл червоного сухого вина

Приготування:

Розбираємо броколі на маленькі квіти і бланшуємо 2 хвилини у великій каструлі з киплячою підсоленою водою. За готовності виймаємо і перекладаємо капусту в миску.

Воду, в якій бланшували броколі, доводимо до кипіння і кидаємо туди спагеті. Варимо, помішуючи, 5 хвилин і зливаємо всю воду.

У каструлю наливаємо червоне вино, додаємо цукор, кип’ятимо 2 хвилини. Потім кладемо недоварені спагеті в кипляче вино і варимо, помішуючи приблизно 6 хвилин, поки більша частина рідини не випарується. Макарони повинні бути трохи недоварені.

Розігріваємо на сковороді оливкове масло, кидаємо туди подрібнений часник і червоний перець пластівцями. Обсмажуємо часник до блідо-золотистого кольору. Додаємо броколі, сіль, чорний перець і готуємо, помішуючи, 1 хвилину.

Викладаємо спагеті на сковорідку з броколі і готуємо, поки все вино не випарується. Знімаємо з вогню, змішуємо з сиром і подаємо до столу.

Гостра паста з куркою

6847410-650-1456321087-4320864576_05030ff87a_o

Складові:

2 курячі грудки
1/2 упаковки фетучіні
2 солодких болгарських перців
1/2 червоної цибулини середнього розміру
2 зубчики часнику
4 невеликих помідора
1 стакан молока
оливкова олія для смаження
чорний перець за смаком
червоний перець за смаком
соус теріякі
свіжа зелень для прикраси

Приготування:

Ріжемо куряче філе кубиками, заправляємо червоним перцем. Розігріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курку. Викладаємо обсмажену курку в тарілку.

У цій же сковорідці обсмажуємо дрібно нарізані овочі 30-40 секунд і перекладаємо в тарілку до курки.

Варимо пасту відповідно до інструкції. Воду всю не зливати, залишаємо приблизно стакан.
У сковорідку виливаємо воду, що залишилася після макаронів, наливаємо молоко. Додаємо пару ложок соусу теріякі, трохи чорного перцю. Соус помішувати, щоб не пригорів, доводимо до кипіння і викладаємо туди овочі, перемішуємо.

Перекладаємо пасту в сковороду і перемішуємо. Тушкуємо 5-7 хвилин. Посипаємо зверху зеленню, розкладаємо по тарілках і подаємо.

AdMe.ru

(Visited 1 times, 1 visits today)

Читать полностью

відрізняється простотою, легкістю приготування і ароматною привабливістю. AdMe.ru пропонує вашій увазі 10 чудових рецептів італійської пасти, на які ви не витратите багато часу.

Спагеті карбонара

6847460-650-1456321087-1 Складові: 350 г сирокопченої шинки або бекону 400 г спагеті 2 ст. л. оливкового масла 4 яєчних жовтки 2 зубчики часнику 225 мл вершків або сметани 75 г тертого пармезану сіль Приготування: Розігріваємо на сковороді оливкове масло, обсмажуємо подрібнений часник. Додаємо нарізану кубиками шинку і смажимо 3 хвилини. Збиваємо вершки з жовтками, додаємо пармезан, сіль і перець за смаком. Варимо спагеті. Кидаємо їх в сковороду з шинкою. Заливаємо соус і на повільному вогні готуємо 7-8 хвилин до загустіння.

Запечені макарони зi смаженими овочами

6847560-650-1456321087-2 Складові: 2 червоні болгарські перці 2 цукіні 2 кабачки гриби на смак 1 головка ріпчастої цибулі 1/4 склянки оливкової олії 1 ч. л. дрібної солі 1 ч. л. меленого чорного перцю 1 ст. л. сушених італійських або прованських трав 450 г макаронів Пенне 3 склянки соусу марінара 1 стакан тертого сиру 1/2 склянки тертого копченого сиру моцарелла 1/2 склянки замороженого горошку 1/4 склянки тертого пармезану і 1/3 ст. для посипання 2 ст. л. вершкового масла Приготування: Розігріваємо духовку до 230 градусів. На деко викладаємо перець, нарізаний смужками, кабачки і цукіні, нарізані кубиками, гриби і цибулю, перемішуємо з оливковою олією. Додаємо 1/2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. перцю і сушених трав і запікаємо овочі до м'якості близько 15 хвилин. Варимо макарони близько 6 хв, щоб усередині вони залишилися твердими. За готовності зливаємо воду. У великій мисці обережно перемішуємо макарони з смаженими овочами, соусом марінара, сиром, горошком, 1/2 ч. л. солі і 1/2 ч. л. перцю. Перекладаємо все в змащену маслом форму для запікання. Посипаємо блюдо сиром пармезан, зверху розкладаємо шматочки вершкового масла. Випікаємо, поки скоринка не стане золотистою і сир повністю не розплавиться.

Паста під вершковим соусом песто

6847010-600-1456321087-53i8VPB9 Складові: 3/4 склянки свіжого листя базиліка 1/2 склянки тертого сиру пармезан 3 ст. л. кедрових горішків 2 зубчики часнику сіль перець 1/3 склянки оливкової олії 1/3 склянки жирних вершків 2 ст. л. масла 340 г макаронів 2 помідори Приготування: У чашу блендера скласти базилік, часник, кедрові горіхи, тертий пармезан. Подрібнити, додати сіль і перець за смаком. Потім невеликими порціями влити оливкову олію. Добре перемішати. У невеликій каструлі на середньому вогні нагріти густі вершки, додати вершкове масло, розтопити. У каструлю додати соус песто і перемішати. Макарони відварити в підсоленій воді. Воду злити, пасту перекласти в глибоке блюдо, змішати з вершковим соусом песто. Додати нарізані кубиками помідори (за бажанням), ретельно перемішати.

Пенне рігате зі свинячою вирізкою

6847360-650-1456321087-4 Складові: 250 г пенне рігате 250 г свинячої вирізки 1 червона цибуля 1 червоний перець чилі 500 мл томатного пюре 3 ст. л. оливкового масла 6 помідорів чері 1 пучок зеленого базиліка сир пармезан тертий сіль перець чорний мелений цибуля зелена Приготування: Свинячу вирізку ріжемо на тонкі шматочки, обсмажуємо на оливковій олії 7 хвилин. У м'ясо додаємо червону цибулю півкільцями, дрібно нарізаний перець чилі, попередньо очищений від насіння, базилік, половинки чері. Підсмажуємо ще 3 хвилини. Додаємо томатне пюре або дрібно нарізані томати. Солимо, тушкуємо 10 хвилин. В цей час в киплячу підсолену воду занурюємо пенне рігате і варимо до готовності. Зливаємо воду, висипаємо їх в готовий соус, залишаємо на хвилину. Викладаємо блюдо на тарілку, посипаємо тертим пармезаном, прикрашаємо зеленою цибулею.

Карбонара з цукіні і фрикадельками

6847210-650-1456321087-nRPGXhRImHesPPMix6wL3KvMgo9tUY9xs Складові: 500 г свинячого фаршу 1 ріпчаста цибуля 4 смужки бекону 500 г спагеті 4 яєчних жовтки 2 цукіні 1 склянка вершків 1 лимон 120 г тертого сиру пармезан 1 пучок петрушки 2 ст. л. вершкового масла Приготування: У фарш додаємо подрібнену цибулю і спеції за смаком. Перемішуємо і скочуємо фрикадельки. На добре розігрітій сковороді розпускаємо вершкове масло і обсмажуємо фрикадельки протягом 5-6 хвилин. Додаємо нарізані кубиками цукіні і шматочки бекону. Готуємо, помішуючи, ще 3-4 хвилини. Відварюємо пасту в підсоленій воді. В окремому посуді змішуємо яєчні жовтки з цедрою одного лимона, подрібненою зеленню і пармезаном. Пасту змішуємо з соусом і викладаємо в сковороду до фрикадельок. Ретельно перемішуємо. Заправляємо спеціями за смаком.

Паста з креветками і винно-томатним соусом

6847060-650-1456321087-00092515 Складові: 4 ст. л. оливкового масла 3 зубчики часнику 4 склянки нарізаних кубиками помідорів 1 стакан сухого білого вина 2 ст. л. вершкового масла сіль, перець за смаком 400 г спагеті або інших макаронних виробів 400 г креветок 1 ч. л. приправи для морепродуктів Приготування: У каструлі розігріваємо 2 ст. л. оливкового масла, додаємо часник і обсмажуємо 2 хвилини. Додаємо вино, помідори й тушкуємо, помішуючи, близько 30 хвилин. В кінці варіння додаємо сіль і перець за смаком. Варимо макарони в підсоленій воді, зливаємо воду, додаємо вершкове масло і перемішуємо. Розігріваємо інше масло, додаємо креветки і трохи обсмажуємо. Потім змішуємо креветки з томатним соусом. Викладаємо пасту на тарілку, поливаємо соусом і подаємо до столу.

Паста болоньєзе

6847310-650-1456321087-8 Складові: 300 г пасти 1 головка цибулі 1 стебло селери 1 морква 200 г фаршу яловичого 200 г фаршу свинячого 1 банка томатів у соку 3 зубчики часнику Приготування: Нарізаємо цибулю, селеру і моркву, і обсмажуємо на оливковій олії до м'якості: спершу цибуля, через хвилину селера, через ще 2 - морква. Тушкуємо м'ясо у власному соку до тих пір, поки вода не википить, а м'ясо не підрум'яниться. Варимо спагеті в підсоленій воді. Поки паста вариться, змішуємо м'ясо з овочами, додаємо помідори з соком і варимо на повільному вогні 40 хв. - 1 ч. У самому кінці додаємо часник.

Діталіні з соусом із зеленого горошку

6847510-650-1456321087-114 Складові: 80 г пасти діталіні 215 г горошку 45 г оливкової олії 1 головка ріпчастої цибулі 50 г бекону 35 г м'яса краба 10 г сиру пармезан 80 г помідорів чері перець чилі Приготування: У сковороді розігріваємо 20 г оливкової олії і обсмажуємо цибулю і бекон. Коли вони зарум'яняться, додаємо 200 г горошку і, як тільки горошок почне зменшуватись, знімаємо з вогню. Перекладаємо горошок в блендер і робимо з нього пюре. Варимо пасту відповідно до інструкції. У сковороді розігріваємо 20 г оливкової олії і протягом хвилини прогріваємо горошок, що залишився, додаємо пасту і швидко перемішуємо. У глибоку тарілку виливаємо соус з горошку, викладаємо в нього пасту, прикрашаємо крабом, половинками помідорів чері і тертим пармезаном. Поливаємо оливковою олією і при бажанні прикрашаємо дрібно нарізаним перцем чилі.

Спагеті з червоним вином і броколі

6847260-650-1456321087-9 Складові: 800 г капусти броколі 450 г спагеті 1 ч. л. цукру 4 зубчики часнику 1/3 склянки оливкової олії 1/2 ч. л. пластівців перцю чилі сіль за смаком перець чорний мелений за смаком 1/2 склянки тертого сиру пармезан 750 мл червоного сухого вина Приготування: Розбираємо броколі на маленькі квіти і бланшуємо 2 хвилини у великій каструлі з киплячою підсоленою водою. За готовності виймаємо і перекладаємо капусту в миску. Воду, в якій бланшували броколі, доводимо до кипіння і кидаємо туди спагеті. Варимо, помішуючи, 5 хвилин і зливаємо всю воду. У каструлю наливаємо червоне вино, додаємо цукор, кип'ятимо 2 хвилини. Потім кладемо недоварені спагеті в кипляче вино і варимо, помішуючи приблизно 6 хвилин, поки більша частина рідини не випарується. Макарони повинні бути трохи недоварені. Розігріваємо на сковороді оливкове масло, кидаємо туди подрібнений часник і червоний перець пластівцями. Обсмажуємо часник до блідо-золотистого кольору. Додаємо броколі, сіль, чорний перець і готуємо, помішуючи, 1 хвилину. Викладаємо спагеті на сковорідку з броколі і готуємо, поки все вино не випарується. Знімаємо з вогню, змішуємо з сиром і подаємо до столу.

Гостра паста з куркою

6847410-650-1456321087-4320864576_05030ff87a_o Складові: 2 курячі грудки 1/2 упаковки фетучіні 2 солодких болгарських перців 1/2 червоної цибулини середнього розміру 2 зубчики часнику 4 невеликих помідора 1 стакан молока оливкова олія для смаження чорний перець за смаком червоний перець за смаком соус теріякі свіжа зелень для прикраси Приготування: Ріжемо куряче філе кубиками, заправляємо червоним перцем. Розігріваємо сковороду, наливаємо масло і обсмажуємо курку. Викладаємо обсмажену курку в тарілку. У цій же сковорідці обсмажуємо дрібно нарізані овочі 30-40 секунд і перекладаємо в тарілку до курки. Варимо пасту відповідно до інструкції. Воду всю не зливати, залишаємо приблизно стакан. У сковорідку виливаємо воду, що залишилася після макаронів, наливаємо молоко. Додаємо пару ложок соусу теріякі, трохи чорного перцю. Соус помішувати, щоб не пригорів, доводимо до кипіння і викладаємо туди овочі, перемішуємо. Перекладаємо пасту в сковороду і перемішуємо. Тушкуємо 5-7 хвилин. Посипаємо зверху зеленню, розкладаємо по тарілках і подаємо. AdMe.ru


Загрузка...

Олег Майами ограбил ведущую «Орла и решки» Натали Неведрову

Имя бывшего участника проекта «Дом-2» сейчас на слуху: после ухода из шоу в 2011 году он увлекся музыкой. Его продюсированием…

Первый канал закрывает скандальное шоу с Ольгой Бузовой

В среду передача «Бабий бунт» исчезла из сетки вещания. Сотрудники проекта написали, что время его выхода в эфир меняется, а…

Анастасия Волочкова раскрыла детали особенной ночи с поклонником

Балерина Анастасия Волочкова стала героиней авторского проекта «Малая земля» Сергей Майорова. Новый выпуск передачи покажут в эфире НТВ в воскресенье,…

Почувствуй себя принцессой: похудевшая Бритни Спирс примерила короткое розовое платье

В последнее время не только в личной жизниголливудской поп-принцессы произошли кардинальные перемены, но и во внешнем виде. После того, как Бритни…

Уволилась и влюбилась: Регина Тодоренко рассказала о жизни после ухода с «Орла и решки»

За последние несколько месяцев в жизни Регины Тодоренко случилось немало перемен. Ведущая и певица призналась, что рассталась со своим возлюбленным, а…

Слава из «Неангелов» взорвала сеть «беременным» фото

Во второй раз мамой солистка группы «Неангелы» Слава Каминская стала два года назад, поэтому певица немало удивила своих поклонников, опубликовав…

Домашнее видео Джигарханяна: «Ты страшная дешевка. Наливай» [видео]

Малахов показал в своей программе «шокирующее видео» с 82-летним артистом. К журналистам попало домашнее видео Армена Джигарханяна, на котором он…

42-летняя Ева Лонгория произвела фурор нарядом с глубоким декольте

На днях в сети появилась хорошая новость о том, что Ева Лонгория беременна первенцем. Инсайдер утверждал, что уже совсем скоро актриса впервые…

Как девочка: Ани Лорак показала идеальную фигуру в белом мини-платье

Фигура 39-летней Ани Лорак всегда вызывает восторг у поклонников певицы. И не удвиительно! Знаменитость – ярая поклонница тренажерного зала и правильного питания,…

Больше не одна: Эвелина Бледанс вышла в свет с новым мужчиной [фото]

Актриса пришла в себя после развода и начала жизнь с чистого листа. Несколько месяцев назад, в  сентябре этого года, 48-летняя…

Мини-юбка и кожаные ботфорты: стильный образ Насти Каменских на «Х-Факторе»

Настя Каменских стала настоящим украшением в новом судейском составе жюри «Х-фактора» и каждый эфир певица радует своих коллег и зрителей восхитительными…

Оля Полякова о зимних каникулах: «Поедем с мужем в романтический отпуск на Мальдивы по мальчика»

Уже декабрь, а значит, что самое время строить планы на предстоящие праздники. К примеру, Оля Поляковауже отлично знает, куда отправится после…

В крови умершего актера Марьянова нашли галоперидол и сильный транквилизатор
В крови умершего актера Марьянова нашли галоперидол и сильный транквилизатор

При алкогольной интоксикации, которая была у актера за несколько дней до смерти, такую смесь препаратов давать категорически нельзя. В крови…

На кого похожа? Яна Соломко впервые показала лицо дочери Киры

Как и большинство звездных мам, Яна Соломко старалась до последнего скрывать свою дочь от публики и прессы. До сих пор…

Наталья Могилевская призналась, что считает Monatik своим кумиром

В это воскресенье на телеканале 1+1 состоялся новый этап четвертого сезона «Голосу. Діти» — «вокальные бои». В рамках выпуска тренеры…

загрузить еще...