Вівсяне печиво з журавлиною і кешью - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Вівсяне печиво з журавлиною і кешью




Вівсяні печива доповнять будь чаювання. Вони стануть ще смачніше, якщо додати в список інгредієнтів журавлину і кешью.

Складові:

Вівсяні пластівці 1 склянку
Кокосова стружка 1 стакан
Мигдальний борошно 1/3 склянки
Кешью 1/3 склянки
Сушена журавлина 1 стакан
Фініки 1 стакан
Арахісова паста 3 ст. л.
Кокосова олія 3 ст. л.
Кленовий сироп 1/4 склянки + 2 ст. л.
Малина 1 стакан
Насіння чіа 2 ст. л.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 125 градусів.
Змішайте всі інгредієнти (крім малини, насіння чиа і 2 столових ложок кленового сиропу) в кухонному комбайні або в блендері. Збийте до однорідної маси. За консистенцією вона повинна бути густою і липкою.
Розділіть суміш на дві частини. Розкачайте одну частину і за допомогою трафарету виріжте 20 печенюшек. Другу частину тіста також розкачайте качалкою і виріжте 20 печенюшек поменше. У них слід виконати в центрі зірку спеціальним трафаретом.
Викладіть печиво на деко. Випікайте 8 хвилин.
Тим часом змішайте малину, 2 столові ложки кленового сиропу і насіння чиа в маленькій каструлі. Підігрійте на середньому вогні. Зменшіть вогонь і готуйте ще 3-5 хвилин.
З’єднайте печива побільше і печиво поменше. У центр влийте вийшов малиновий джем.
Подавайте до столу або зберігайте печиво протягом одного тижня в герметичному контейнері.





Мітки: ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK