Солодка картопля з корицею і паприкою





Запечений таким чином солодка картопля відмінно підійде і як гарнір, і в якості закуски перед телевізором замість чіпсів.

Складові:

Солодкий картопля великий 1 шт.
Олія маслинова 1 ст. л.
Кориця 1/2 ч. Л.
Паприка 1/2 ч. Л.
Сіль, перець за смаком

36

Спосіб приготування:

Очистити, а потім нарізати солодкий картопля паличками приблизно по 1 см. Полити картопля олією, посипати сіллю, перцем, корицею і паприкою, перемішуючи руками.
Викласти палички з солодкої картоплі на деко в 1 шар і випікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин, перевернувши в середині готування.





Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK