Дикий рис з томатами і ріпчастою цибулею

Дикий рис стане ще смачніше, якщо додати до нього томати і цибулю.

Складові:

Дикий рис 180 г
Оливкова олія 2 ст. л.
Ріпчасту цибулю 1/2 шт.
Томати 3 шт.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком

31

Спосіб приготування:

Приготуйте рис, дотримуючись інструкції на упаковці. Остудіть до кімнатної температури.
Цибулю обсмажте в добре розігрітій сковороді на середньому вогні в невеликій кількості олії.
У великій мисці змішайте цибулю і помідори.
Додайте рис. Посоліть, поперчіть.
Додайте оливкову олію і добре перемішайте.

Мітки: ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK