Класична ізраїльська шакшука - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Класична ізраїльська шакшука




Шакшука — традиційна страва ізраїльської кухні, яке представляє з себе яєчню з підсмаженими томатами і зеленню.

Самий правильний рецепт я побачила в програмі «Єврейське щастя» з Ургантом і Познером. Ділюся з вами!

Складові:

Яйця 4 шт.
Помідори 1/2 пачки (200 г)
Олія рослинна для смаження
Петрушка невеликий пучок
Сіль, перець за смаком
Хліб 1 скибочка

Спосіб приготування:

30

Яйця перед приготуванням помити. Вимити петрушку і залишити сохнути.
Поставити сковороду на середній вогонь, влити олію для смаження. Відразу вбити всі яйця, поставити таймер на 2 хвилини.
Через 2 хвилини яйця трохи «прихопивши». Додати помідори, викласти навколо яєць, продовжувати смажити ще 3 хвилини.
Перемішати акуратно помідори, посолити і поперчити. З сіллю будьте акуратні, помідори вже досить солоні.
Подати до столу, посипати зверху нарізаною петрушкою.

Найсмачніше в цій страві — це взяти шматочок хліба, занурити в помідорно-яєчну суміш!

Маленька хитрість: в деяких рецептах шакшуку після того, як ви викладете помідори, сковорідку потрібно поставити в духовку. Я теж так раніше робила. Завдяки програмі «Єврейське щастя» я побачила, як готують справжню шакшуку в Ізраїлі. Так от, спочатку готують яйця на середньому вогні, потім помідори.

Смачного!





Мітки: ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK