2016/02/15Кухня Метки: , ,

Картопляна запіканка з цвітною капустою

Урізноманітніть картопляну запіканку, додавши в список інгредієнтів цвітну капусту.

Складові:

Сметана 2 склянки
Густі вершки 1/2 склянки
Картопля 1,5 кг
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Чебрець за смаком
Цвітна капуста 4 чашки

[caption id="attachment_961" align="aligncenter" width="434"]Ina Garten's Cauliflower Gratin for Night Before Dinner as seen on Food Network's Barefoot Contessa Ina Garten's Cauliflower Gratin for Night Before Dinner as seen on Food Network's Barefoot Contessa[/caption]

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів.
У середній мисці збийте сметану і збиті вершки до однорідної густої маси.
Картопля наріжте скибочками. Розділіть на дві рівні частини. Викладіть у форму для випікання. Посоліть, поперчіть. Додайте чебрець.
Полийте картопля 1/3 вершкової суміші.
Зверху викладіть другу частину картоплі. Залийте ще 1/3 суміші.
Зверху викладіть суцвіття цвітної капусти. Залийте залишилася сумішшю.
Випікайте 30 хвилин.
Зменшіть температуру до 170 градусів. Готуйте ще 20 хвилин.
Перед подачею нас стіл остудіть запіканку протягом 15-20 хвилин.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...