Теплий салат з овочами і кіноа

Теплий салат з овочами і кіноа
2016/01/30Кухня

Незвичайний салат, для якого можна використовувати як свіжі, так і заморожені овочі. За рахунок кіноа страва виходить особливо ситним і ідеально відповідним для вегетаріанців.

Складові:

Кіноа 3/4 ст.
Яйце куряче 1 шт.
Лук червоний невеликий 1 шт.
Морква середня 1 шт.
Зелений горошок заморожений 1/2 ст.
Кукурудза заморожена 1/2 ст.
Брокколі 150 г
Тахині 1 ст. л.
Олія маслинова 1 ст. л.
Соєвий соус 1-2 ст. л.
Сіль, перець за смаком
Зелень свіжа за бажанням

25

Спосіб приготування:

Відварити кіноа, дотримуючись інструкції на упаковці.
Нагріти сковороду, трохи змастивши оливковою олією, і обсмажити яйце на середньому вогні, постійно помішуючи. Додати ще трохи олії і викласти очищені і дрібно нарізані моркву і цибулю.
Обсмажувати 2-3 хвилини, а потім додати розділену на невеликі суцвіття капусту брокколі. Готувати ще 2-3 хвилини.
Наприкінці викласти в сковороду кіноа, додати соєвий соус і тахині. Посолити і поперчити. Акуратно перемішати. Подавати салат теплим, посипавши нарубаної зеленню.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...