Суп-пюре з буряка з часниковими грінками і козячим сиром

Якщо з бурякових супів ви вмієте готувати тільки борщ, то цей рецепт для вас. Свіжий смак, витончена подача — звичний інгредієнт відкриється для вас з абсолютно іншого боку. Буряк і козячий сир — два смаки, які так добре поєднуються разом.

Складові:

Для супу:
Варений буряк 500 г
Цибулина 1 шт.
Часник 1 зубчик
Оливкова олія 2 ст. л.
Бальзамічний оцет 1 ст. л.
Овочевий бульйон 750 мл
Для грінок:
Багет 4 скибочки
Часник 1 зубчик
Козячий сир міні-головка
Оливкова олія кілька крапель
Розмарин пара гілочок

Pam Lloyd PR Beetroot Recipes (2nd-3rd March 2010)

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів.
Лук наріжте кубиками, а потім обсмажте його в каструлі з товстим дном в невеликій кількості оливкової олії, поки він не стане м’яким.
У той час, як готується цибулю, займіться грінками — збризніть скибочки багета оливковою олією з обох сторін і відправте їх у духовку на 10 хвилин, або до тих пір, поки вони не стануть хрусткими.
Як тільки цибуля стане м’яким, додайте до нього роздавлений зубчик часнику і готуйте протягом хвилини, а потім відправте в каструлю порізану на шматки буряк, бальзамічний оцет і овочевий бульйон. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні протягом декількох хвилин.
Використовуючи блендер, пюріруйте суп до однорідної консистенції.
Натріть зубчиком часнику грінки і покладіть їх, чергуючи з нарізаним на скибочки козячим сиром, на деко. Збризніть оливковим маслом, посипте нарізаним розмарином і поверніть в духовку на кілька хвилин, щоб сир почав плавитися.
Розлийте суп по тарілках, прикрасьте грінками з козячим сиром і відразу ж подавайте.

Мітки: , , , ,

Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK