Запечена свиняча шийка

добавлено в | 16 декабря 2015 в 04:47

Свиняча шийка — безпрограшний вибір для святкового столу. Практично завжди ця частина виходить м’якою і соковитою без особливих зусиль. Складові:…

Свиняча шийка — безпрограшний вибір для святкового столу. Практично завжди ця частина виходить м’якою і соковитою без особливих зусиль.

Складові:

Свиняча шийка 1,5 кг
Часник 4 зубчики
Гірчиця середньо-гостра 1 ч. Л.
Сіль за смаком

19

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180 С.
Підготуйте форму. Вистеліть її фольгою так, щоб можна було щільно загорнути м’ясо, і краю сходилися і загорталися зверху.
Покладіть м’ясо в форму на фольгу.
Кожен зубчик часнику наріжте на 3-4 шматочка.
Кінчиком гострого ножа робіть невеликі надрізи вздовж волокон і вставляйте туди часник.
Посоліть м’ясо і змастіть гірчицею.
Дуже щільно замотайте фольгу. Бажано, щоб бульйон не витік.
Поставте в духовку на 2:00.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...