2015/12/17Кухня Метки: , , ,

Салат зі скумбрії з гірчичною заправкою

Цей салат - джерело вітамінів і поживних речовин. У нього однакові шанси стати як хорошим перекусом, так і головним блюдом на святковому столі.

Складові:

Скумбрія гарячого копчення 1 шт.
Селера черешкова 8 шт.
Цибуля зелена 1 пучок
Майонез 6 ст.л.
Олія соняшникова 1 ст.л.
Картопля 400 г
Гірчиця зерниста 3 ст. л.
Сіль за смаком

17

Спосіб приготування:

Очистіть рибу від кісток, шкіри і нутрощів, розділіть м'якоть на шматочки.
Селера ретельно промийте і наріжте тонкими пелюстками.
Цибулю наріжте кільцями.
Готуємо заправку: змішуємо гірчицю, масло і майонез.
Картопля відваріть "в мундирі", наріжте скибочками і полийте заправкою.
Викладіть до картоплі скумбрію, селеру, цибулю, посоліть і поперчіть.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...