Овочеве рагу по-індійськи

Овочеве рагу по-індійськи
2015/11/24Кухня

Найголовніше в цьому рецепті - не поспішати, а планомірно і терпляче обсмажувати спеції, щоб вони повністю розкрили свій аромат і цілющі якості.

Складові:

Картопля 2 шт.
Морква 2 шт.
Цвітна капуста 1 невеликий качан
Солодкий червоний перець 1 шт.
Лук 2 шт.
Часник 3 зубчики
Корінь імбиру 3 см
Кешью 50 г
Томатна паста 2 ст. л.
Вершки жирністю 20% 200 мл
Топлене масло 2 ст. л.
Лавровий лист 2 шт.
Зіра (насіння) 1 ст. л.
Куркума 1 ч. Л.
Коріандр 0,5 ч. Л.
Сіль за смаком

16

Спосіб приготування:

Розберіть капусту на суцвіття, м орків і картоплю очистіть, наріжте часточками. Лук наріжте півкільцями, перець - кубиками. Часник і імбир дрібно наріжте.
Залийте морква, картоплю і капусту гарячою водою, відваріть 8 хвилин.
Обсмажте в маслі лавровий лист і зіру, потім додайте цибулю і кешью (смажити ще 3 хвилини).
Додайте імбир, часник, куркуму, сіль і смажте ще хвилину.
Полийте томатною пастою, тушкуйте 2 хвилини, помішуючи.
Викладіть в сковороду солодкий перець, обсмажуйте 2 хвилини.
Нарешті покладіть до соусу овочі і ретельно перемішайте.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...