Французький цибуляний суп





У Франції дуже популярний цибульний суп. Пропонуємо класний рецепт, який ви зможете повторити самі.

Складові:

Ріпчасту цибулю 1,2 кг
Вершкове масло 150 г
Херес 1/2 склянки
Коньяк 1/2 склянки
Біле сухе вино 1,5 склянки
Бульйон з яловичини 4 склянки
Бульйон з телятини 4 склянки
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Тертий твердий сир 30 г
Лавровий лист 1 шт.

15

Спосіб приготування:

У великій каструлі на середньо-сильному вогні обсмажте середньо нарізану цибулю з маслом і лавровим листом протягом 20 хвилин.
У каструлю влийте херес і коньяк. Кип’ятіть на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Додайте біле вино і готуйте ще 15 хвилин.
Влийте до алкоголю обидва бульйону. Посоліть, поперчіть. Доведіть до кипіння.
Потім зменшіть вогонь і готуйте ще 20 хвилин.
Видаліть лавровий лист. Розлийте суп по тарілках.
Посипте сиром і подавайте до столу.





Мітки: ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK