Гуляш по-трансильванськи - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Гуляш по-трансильванськи




Ніжне м’ясо з соусом. Додайте мелконарезаний зелені за смаком: кріп або петрушку.

Складові:

Свинина 1 кг
Цибуля ріпчаста 2-3 шт.
Капуста квашена 300 г
Сметана 200 г
Сіль і перець за смаком
Перець болгарський за смаком
Спеції за смаком
Олія маслинова 3-5 ст. л.
Вода ~ 100 мл

13

Спосіб приготування:
Вимийте свинину і наріжте невеликими шматочками.
Наріжте цибулю півкільцями.
У глибокій сковороді наколи оливкове масло.
Обсмажте м’ясо.
Додайте цибулю, спеції і невелику кількість води. Перемішайте. Гасіть до напівготовності.
Додайте квашену капусту і перець. Посоліть. Добре перемішайте. Гасіть до того моменту, поки не буде готова капуста.
Гуляш залийте сметаною і дайте закипіти. Зніміть з вогню і подавайте.





Мітки: ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK