Гуляш по-трансильванськи

Гуляш по-трансильванськи
2016/02/19Кухня
Метки: ,

Ніжне м'ясо з соусом. Додайте мелконарезаний зелені за смаком: кріп або петрушку.

Складові:

Свинина 1 кг
Цибуля ріпчаста 2-3 шт.
Капуста квашена 300 г
Сметана 200 г
Сіль і перець за смаком
Перець болгарський за смаком
Спеції за смаком
Олія маслинова 3-5 ст. л.
Вода ~ 100 мл

13

Спосіб приготування:
Вимийте свинину і наріжте невеликими шматочками.
Наріжте цибулю півкільцями.
У глибокій сковороді наколи оливкове масло.
Обсмажте м'ясо.
Додайте цибулю, спеції і невелику кількість води. Перемішайте. Гасіть до напівготовності.
Додайте квашену капусту і перець. Посоліть. Добре перемішайте. Гасіть до того моменту, поки не буде готова капуста.
Гуляш залийте сметаною і дайте закипіти. Зніміть з вогню і подавайте.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...