Спрінг-рол з омлету зі свининою і овочами





Готується це блюдо легко і виходить дуже ситним. Такий спрінг-рол можна з’їсти навіть на вечерю.

Складові:

Яйця 6 шт.
Кунжутне масло 1 ч. Л.
Арахісове масло 1 ст. л.
Свинина (пропущена через м’ясорубку) 500 г
Часник (роздавлений) 2 зубчики
Соус Хойсін 1/4 чашки
Заморожені овочі в пакеті 420 г
Коріандр 2 ст. л.

11

Спосіб приготування:

Змішати яйця і кунжутну олію в мисці.
Розігріти сковороду (антипригарну) на середньому вогні. Додати 1 чайну ложку арахісового масла, щоб воно покрило всю поверхню сковороди. Налити 2-3 столові ложки суміші яйця в сковорідку. Готувати протягом 30 секунд. Обережно перевернути і готувати ще протягом 20 секунд. Перекласти в тарілку і накрити. З залишилася яєчної суміші приготувати ще 8 омлетів.
Розігріти арахісове масло в воке на сильному вогні. Додати свинячий фарш. Смажити протягом 3 хвилин або до тих пір поки фарш не змінить колір.
Додати часник і смажити протягом 1 хвилини.
Додати соус Хойсін і смажити протягом 2 хвилин.
Додати овочі в під і смажити до готовності.
Помістити 1 омлет на тарілку. У центр викласти 1/8 суміші з фаршу. Згорнути в рол.
Повторити те ж саме з іншими омлетами.
Змішати соус Хойсін і 2 чайні ложки холодної води в мисці. Подавати роли з омлету, полив соусом і посипавши зверху коріандром.





Мітки: , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK