Вареники з сиром

добавлено в | 26 января 2016 в 04:24

Всі погодяться, що домашні вареники набагато смачніші кплених. Це традиційне блюдо української кухні приготувати не так вже й складно. Складові:…

Всі погодяться, що домашні вареники набагато смачніші кплених. Це традиційне блюдо української кухні приготувати не так вже й складно.

Складові:

Борошно 2 склянки
Вода 0,5 склянки
Сир 800 г
Яйця 1 шт.
Сіль 1,5 ч. Л.
Сметана 1 упаковка

10

Спосіб приготування:

Для начинки: сир розім’яти і додати яйце. Посолити, добре перемішати.
Борошно з’єднати з водою (краще охолоджену). Вимісити однорідне тісто, відкласти не в холодне місце на 20 хвилин, щоб тісто стало еластичним.
Тісто розподілити на частини і тонко розкачувати. За допомогою наприклад склянки нарізати кола.
Викласти по 1,5 ч. л. сиру на кожне коло. Сформувати вареники.
Скласти вареники на присипану борошном поверхню і можна відразу варити протягом 2-3 хвилин після спливання.
Полити розтопленим вершковим маслом, подавати вареники зі сметаною!

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...