Яловичі сосиски в беконі

Такі сосиски з беконом можна подавати зі свіжим листям салату або з картопляним пюре. Вибір гарніру залежить тільки від ваших уподобань.

Інгредієнти:

Бекон (без шкірки, нарізані навпіл) 4 скибочки
Яловичі сосиски 8 шт.
Соус барбекю 2/3 чашки
Часник (роздавлений) 2 зубчики
Коричневий цукор 1 ст. л.
Листя салату для подачі
Суміш трав (приправа 1 ч. л.

9

Спосіб приготування:

Розігріти духовку до 200 ° C.
Обернути 1 шматок бекону навколо сосиски. Закріпити зубочисткою на кожному кінці. Повторити те ж саме з кожною сосискою і потім викласти їх у велику форму для випікання.
Змішати соус барбекю, часник, цукор і суміш трав в мисці.
Залити сосиски соусом. Випікати від 35 до 40 хвилин або до золотистого кольору сосисок. Видалити зубочистки. Подавати з листям салату.

Мітки: , ,

Магазин


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK