Сьомга з лимоном, каперсами і розмарином





Рибу можна приготувати по-різному. Особливо смачною вона виходить, якщо запекти її в духовці.

Складові:

Філе сьомги 4 шт.
Оливкова олія 1/4 чашки
Сіль 1/2 ч. Л.
Чорний мелений перець 1/2 ч. Л.
Розмарин 1 ст. л.
Лимон 8 скибочок
Лимонний сік 1/4 склянки
Біле вино 1/2 склянки
Каперси 4 ч. л.

8

Спосіб приготування:

Збризніть філе сьомги оливковою олією. Посоліть, поперчіть.
Викладіть сьомгу в алюмінієву фольгу для запікання.
Зверху на кожне філе викладіть по 2 скибочки лимона і 1 чайну ложку каперсів. Полийте 1 столовою ложкою лимонного соку і 2 столовими ложками вина.
Загорніть фольгу.
Випікайте сьомгу в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
Подавайте до столу.





Мітки: , ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK