Салат з цвітної капусти та печеного перцю

Це набагато більше, ніж просто закуска — такий салат цілком може стати основною стравою навіть на святковому столі.

Складові:

Цвітна капуста 1 качан
Кисло-солодке яблуко 1 шт.
Солодкий перець 1 шт.
Волоські горіхи (очищені) 20 г
Лимонний сік 2 ст. л.
Насіння зіри 1 ч. Л.
Оливкова олія 2 ст. л.
Сіль за смаком
Натуральний йогурт 125 г
Часник 1 зубчик

7

Спосіб приготування:

Перець розріжте на 4 частини, очистіть від насіння і запечіть при 220 ° С (10 хвилин). Викладіть в миску, накрийте плівкою, а потім легко очистіть від шкірки. Наріжте соломкою.
Капусту розберіть на суцвіття і обсмажте в маслі, 5 хвилин. Викладіть на серветку.
Яблуко наріжте кубиками, збризніть соком лимона, щоб не потемніло.
Перемішайте перці з яблуками і капустою. Посоліть.
Обсмажте зіру на сухій сковороді 30 секунд. Додайте подрібнені ножем горіхи і смажте ще 2 хвилини.
Збийте йогурт з часником.
Полийте ними овочі, посипте горіхами.

Мітки: , , ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK