Морквяно-імбирний суп

Легкий барвистий суп поєднує безліч відтінків спецій і приємну солодкість моркви. Він наповнить вашу кухню затишними ароматами і зігріє вас зимовим вечором.

Складові:

Морква очищена 700 г
Оливкова олія 3 ст. л.
Невелика цибулина 1 шт.
Свіжий імбир ¼ чашки
Овочевий бульйон 3 склянки
Апельсиновий сік 1, 5 чашки
Мускатний горіх щіпка
Сіль, перець за смаком

6

Спосіб приготування:

Поріжте цибулю і моркву невеликими кубиками, подрібніть імбир.
У каструлю додайте оливкову олію і обсмажуйте цибулю і імбир протягом 3-5 хвилин до м’якості.
Додайте моркву і овочевий бульйон і варіть на повільному вогні 40 хвилин, поки морква не стане м’якою.
Додайте апельсиновий сік і добре перемішайте.
Подрібніть суп до однорідної маси, використовуючи блендер.
Приправте щіпкою мускатного горіха, сіллю і перцем за смаком.

Мітки: , , ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK