Корейський маринад для курки барбекю

Як відомо, досконалість у дрібницях. Внести розмаїтість у звичний рецепт курочки на вугіллі допоможе смачний і незвичайний соус.

Складові:

Цукровий пісок 1 чашка
Соєвий соус 1 чашка
Вода 1 чашка
Цибулевий порошок 1 ч. Л.
Мелений імбир 1 ч. Л.
Лимонний сік (за бажанням) 1 ст. л.
Гостра паста чилі (за бажанням) 4 ч. л.

3

Спосіб приготування:

У невеликому ковші змішайте цукор, соєвий соус, воду, цибульний порошок і імбир.
Поставте на великий вогонь, доведіть до кипіння. Зменшіть температуру і помішуйте 5 хвилин.
Приберіть соус з вогню, охолодіть і збийте вінчиком, додаючи в суміш лимонний сік і пасту чилі.
Повапните курку вийшла сумішшю, оберніть плівкою або накрийте посуд з куркою кришкою, і залиште маринуватися в холодильнику мінімум на 4:00.
Викладіть шматочки курки на решітку і обсмажуйте до готовності.

Мітки: , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK