Тілапія з лимонно-часниковим соусом - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Тілапія з лимонно-часниковим соусом




Рибу подавайте з класними соусами. Радимо приготувати тілапію з лимонно-часниковим соусом. Це дуже смачно!

Складові:

Філе тілапії 4 шт.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Пшеничне борошно 3 ст. л.
Вершкове масло 2 ст. л.
Оливкова олія 1 ст. л.
Подрібнений часник 1 ст. л.
Сухе біле вино 1/3 склянки
Курячий бульйон (без солі) 1/3 склянки
Рубана петрушка 2 ст. л.
Лимонний сік 1 ст. л.

2

Спосіб приготування:

Посипте філе тілапії сіллю і перцем. Обваляйте в борошні.
Нагрійте велику сковороду з 1 столовою ложкою вершкового масла на середньому вогні.
Обсмажуйте рибу по 2 хвилини з кожного боку. Перекладіть на тарілку.
Всипте в сковороду борошно і часник. Готуйте 1,5 хвилини, постійно помішуйте.
Влийте вино і бульйон, помішуючи віночком. Доведіть до кипіння. Готуйте ще 2 хвилини.
Зніміть сковороду з вогню. Додайте масло, петрушку, лимонний сік. Прогрійте.
Подавайте до столу.





Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK