Тілапія з лимонно-часниковим соусом

добавлено в | 11 сентября 2015 в 03:36

Рибу подавайте з класними соусами. Радимо приготувати тілапію з лимонно-часниковим соусом. Це дуже смачно! Складові: Філе тілапії 4 шт. Сіль…

Рибу подавайте з класними соусами. Радимо приготувати тілапію з лимонно-часниковим соусом. Це дуже смачно!

Складові:

Філе тілапії 4 шт.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Пшеничне борошно 3 ст. л.
Вершкове масло 2 ст. л.
Оливкова олія 1 ст. л.
Подрібнений часник 1 ст. л.
Сухе біле вино 1/3 склянки
Курячий бульйон (без солі) 1/3 склянки
Рубана петрушка 2 ст. л.
Лимонний сік 1 ст. л.

2

Спосіб приготування:

Посипте філе тілапії сіллю і перцем. Обваляйте в борошні.
Нагрійте велику сковороду з 1 столовою ложкою вершкового масла на середньому вогні.
Обсмажуйте рибу по 2 хвилини з кожного боку. Перекладіть на тарілку.
Всипте в сковороду борошно і часник. Готуйте 1,5 хвилини, постійно помішуйте.
Влийте вино і бульйон, помішуючи віночком. Доведіть до кипіння. Готуйте ще 2 хвилини.
Зніміть сковороду з вогню. Додайте масло, петрушку, лимонний сік. Прогрійте.
Подавайте до столу.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...