2015/09/16Кухня Метки: , , , , ,

Кіноа з стручковою квасолею і авокадо

Цей обід виконаний в кращих традиціях здорового харчування. Беріть на озброєння, якщо намагаєтеся стежити за своїм раціоном.

Складові:

Оливкова олія за смаком
Насіння гірчиці 1 ст. л.
Стручкова квасоля 150 г
Зелену цибулю 1/2 чашки
Лимон 1 шт.
Шпинат або рукола за смаком
Кіноа (зварена крупа) 1 стакан
Фета 1/4 чашки
М'ята за смаком
Рубані фісташки за смаком
Авокадо 1/2 шт.

11

Спосіб приготування:

Нагрійте сковороду на середньому вогні і обсмажте насіння гірчиці, поки вони не дадуть аромат.
Додайте в сковороду масло, стручкову квасолю, рубаний зелений лук. Посоліть. Готуйте до хрусткого стану.
Влийте сік 1 лимона.
Додайте шпинат. Потримайте на вогні ще 2-3 хвилини.
Зніміть зелень з вогню і перемішайте з кіноа, розкришене фетою і цедрою лимона.
Перед подачею додайте фісташки, скибочки авокадо і м'яту.
Подавайте до столу.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...