2015/12/02Кухня Метки: , ,

Свинина з овочами в горщику

Свинина, приготована в чавунному горщику з гарбузом, солодкою картоплею і ріпою, виходить дуже незвичайною і смачною. Радимо обов'язково спробувати.

Складові:

Свиняча лопатка 1 кг
Лук-шалот 3 шт.
Часник 3 зубчики
Морква середня 2 шт.
Гарбуз невелика 1/2 шт.
Солодкий картопля 2 шт.
Ріпа невелика 1 шт.
Вода 50 мл
Каррі 1 ст. л.
Олія маслинова по необхідності
Сіль, перець за смаком
Зелень за смаком

10

Спосіб приготування:

Підготувати овочі: морква, гарбуз, батат і ріпу очистити і нарізати кубиками. Обсмажити очищені і дрібно нарізані часник і цибулю-шалот в чавунній сковороді на оливковій олії.
Додати м'ясо, нарізане середніми кубиками. Обсмажити кілька хвилин, поки м'ясо не стане коричневим. Додати підготовлені заздалегідь овочі.
Все ретельно перемішати і готувати 5 хвилин. Потім вилити в сковороду воду, додати сіль і спеції. Все ще раз перемішати, накрити кришкою і готувати в попередньо розігрітій до 160 градусів духовці 1,5 години. Перед подачею посипати зеленню.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...