Шоколадні брауні з буряком





Іноді звичні рецепти фірмових страв набридають. Настав час експериментувати: приготуйте корисний і смачний варіант улюбленого шоколадного десерту брауні.

Складові:

Темний шоколад (70%) 250 г
Вершкове масло 100 г + для змащування
Варений буряк 250 г
Яйця 3 шт.
Коричневий цукор 250 г
Мелений мигдаль 150 г
Какао-порошок 2 ст. л.
Розпушувач 1 ч. Л.
Порошок кайенского перцю (за бажанням) до 1 ч. Л. за смаком
Цукрова пудра для прикраси

8

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів.
Змастіть форму для випікання маслом. Зверху викладіть папір для випічки і її теж змастіть.
Розтопити на водяній бані шоколад і вершкове масло.
Буряк пюріруйте блендером до однорідної консистенції.
Додайте до буряках шоколад, розтоплений з вершковим маслом, і яйця і ретельно перемішайте.
У суміш, додайте цукор, мелений мигдаль, какао, розпушувач і порошок кайенского перцю (за бажанням) і гарненько перемішайте, щоб тісто було без грудочок.
Налийте тісто в підготовлену форму і випікайте протягом 30-35 хвилин.
Остудіть, наріжте брауни на шматочки і прикрасьте цукровою пудрою.





Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK