Фокача з картоплею і розмарином - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Фокача з картоплею і розмарином




Ця страва привнесе ароматні нотки Середземномор’я в вашу трапезу. А які фарби — справжня Італія!

Складові:

Картопля (відвареної, очищений) 200 г
Борошно 500 г
Дріжджі 20 г
Оливкова олія 2 ст. л.
Розмарин 2 гілочки
Цукор 10 г
Сіль морська за смаком

7

Спосіб приготування:

Розчиніть дріжджі і цукру в склянці води.
Картопля натріть на тертці.
З’єднайте борошно і картоплю, влийте олію, посипте розмарином, замісіть тісто. Надайте форму кулі, загорніть в плівку. Нехай збільшиться в об’ємі в два рази.
Розкачайте корж, викладіть в чавунну сковорідку, змащену маслом. Зверху посипте сіллю, розмарином, збризніть маслом.
Нехай постоїть 20 хвилин.
Випікайте при 200 градусах близько 30 хвилин.
Прикрасьте тонкими скибочками картоплі (їх потрібно обшпарити окропом) або помідори черрі.





Мітки: ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK