Фокача з картоплею і розмарином

добавлено в | 1 октября 2015 в 06:17

Ця страва привнесе ароматні нотки Середземномор’я в вашу трапезу. А які фарби — справжня Італія! Складові: Картопля (відвареної, очищений) 200…

Ця страва привнесе ароматні нотки Середземномор’я в вашу трапезу. А які фарби — справжня Італія!

Складові:

Картопля (відвареної, очищений) 200 г
Борошно 500 г
Дріжджі 20 г
Оливкова олія 2 ст. л.
Розмарин 2 гілочки
Цукор 10 г
Сіль морська за смаком

7

Спосіб приготування:

Розчиніть дріжджі і цукру в склянці води.
Картопля натріть на тертці.
З’єднайте борошно і картоплю, влийте олію, посипте розмарином, замісіть тісто. Надайте форму кулі, загорніть в плівку. Нехай збільшиться в об’ємі в два рази.
Розкачайте корж, викладіть в чавунну сковорідку, змащену маслом. Зверху посипте сіллю, розмарином, збризніть маслом.
Нехай постоїть 20 хвилин.
Випікайте при 200 градусах близько 30 хвилин.
Прикрасьте тонкими скибочками картоплі (їх потрібно обшпарити окропом) або помідори черрі.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...