М’ятні панкейки





Аромат і колір цієї страви не залишать байдужим нікого. Панкейки виходять легкими, повітряними і ніжними.

Складові:

Борошно 250 г
Цукор 1,5 ст. л.
Розпушувач тіста 1,5 ч. Л.
Соєвий соус 2 ст. л.
Маслянка 200 мл
Яйце 1 шт.
М’яке вершкове масло 2 ст. л.
Ванілін за смаком
Сироп м’ятний 1 ст. л.
Барвник 3 краплі
Вершки 150 мл
Цукрова пудра 3 ст. л.
М’ята свіжа 1 пучок

5

Спосіб приготування:

Змішайте борошно, цукор, розпушувач, сколотини, яйце і соєвий соус, влийте розтоплене масло, збийте.
Додайте подрібнену м’яту, м’ятний сироп, ванілін, зелений барвник (за бажанням).
Випікайте панкейкі на гарячій сковороді, змащуючи її трохи рослинним маслом, під кришкою, з обох сторін.
Збийте вершки з цукровою пудрою, полийте соусом готові панкейкі.
При бажанні подавайте панкейкі з вершками і шоколадом.





Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK