Картопля, запечена з розмарином

Картопля, запечена з розмарином
2015/09/27Кухня

Картопля з розмарином і часником - щось, абсолютно особливе. Його аромат і хрустка скоринка медового відтінку не залишить нікого байдужим. Смачно, як у кращих ресторанах. Просто, як все геніальне!

Складові:

Картопля 1 кг
Оливкова олія 3 ст. л.
Сіль 3/4 ч. Л.
Мелений чорний перець 1/2 ч. Л.
Часник 3 зубчики
Розмарин 2 гілочки

rfh

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів.
Картопля розріжте на половинки і опустіть в миску з оливковою олією, сіллю, перцем, дрібно рубаним часником і нарізаними листям розмарину (залиште кілька листочків для прикраси готового блюда). Гарненько перемішайте.
Викладіть картоплю на деко в один шар і поставте в духовку приблизно на 40 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасьте листочками розмарину.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...