Клафуті з ананасом і ваніллю

добавлено в | 3 ноября 2015 в 22:47

Приголомшливо смачний і ароматний десерт прекрасно підійде для сімейного чаювання. Клафуті можна подавати остившім або теплим, додавши кульку ванільного морозива….

Приголомшливо смачний і ароматний десерт прекрасно підійде для сімейного чаювання. Клафуті можна подавати остившім або теплим, додавши кульку ванільного морозива.

Складові:
Ананас маленький 1 шт.
Яйце куряче 3 шт.
Масло вершкове 20 г
Молоко 250 мл
Борошно 100 г
Цукор 100 г
Цукрова пудра 1 ст. л.
Ваніль 1 стручок

rk

Спосіб приготування:

Зрізати у ананаса верхівку і розділити його уздовж на чотири частини. Зняти шкірку і видалити волокнисту серцевину. Розрізати кожну частину на скибочки товщиною 0,5 см.
Вилити молоко в сотейник і додати насіння ванілі. Для цього стручок потрібно розрізати вздовж і гострим кінчиком ножа дістати насіння. Нагріти молоко.
Збити яйця з цукром в міцну білу піни, акуратно додати борошно, а потім влити ванільне молоко, постійно помішуючи.
Змастити форму для випічки вершковим маслом, викласти шматочки ананаса і залити тестом.
Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. Перед подачею остиглий пиріг посипати цукровою пудрою.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...