Минь з лисичками

Блюдо це досить делікатесне, але погодьтеся, що іноді корисно побалувати себе.

Складові:
Філе миня 8 медальйонів
Лисички 600 г
Вершки 200 мл
Бекон 75 г
Біле сухе вино 50 мл
Петрушка кілька гілочок
Гірчиця 1 ст. л.
Масло вершкове 20 г
Олія маслинова 2 ст. л.
Сіль, перець за смаком

fb_teaser_6619_7aadca68-0c75-4286-b2d9-5642dd2015c1

Спосіб приготування:

Розтопити 10 грамів вершкового масла в сковороді, змішати з 1 столовою ложкою оливкової олії і обсмажити рибні медальйони разом з беконом по 3 хвилин з кожного боку.
Полити риби білим вином, а потім додати вершки. Посолити, поперчити, і, зменшивши вогонь, готувати 2 хвилини. Додати гірчицю і акуратно перемішати.
В окремій сковороді обсмажити гриби на маслі 6-7 хвилин. Посолити, поперчити і посипати рубаною петрушкою. Подавати рибу з соусом, додавши смажені гриби.

Мітки: , , , , , ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK