Корейське рагу Такторітанг - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Корейське рагу Такторітанг




Чекаєте гостей і хочете здивувати чимось новеньким і екзотичним? Це просте у приготуванні ароматне рагу стане родзинкою вечора!

Складові:
Курячі грудки 800 г
Морква 200 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Картопля 300 г
Часник 4 зубчики
Соєвий соус 2/3 чашки
Вода 1/3 чашки
Гострий перець Кочуджанг / перець чилі в паст 3 ст. л.

fb_teaser_6519_e0d71e56-66d0-44f9-9c66-933d1b5b436e

Спосіб приготування:

Поріжте куряче філе великими шматками.
Очистіть моркву, картоплю і цибулю. Наріжте на великі шматочки, по 4-5 см кожен.
Часник роздушіть під пресом.
У велику каструлю викладіть часник, соєвий соус, воду, пасту і перець, ретельно розмішайте суміш і залиште гаситися на середньому вогні.
Додайте до суміші курку, моркву, цибулю і картоплю, перемішайте і доведіть до кипіння.
Зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте каструлю нещільно кришкою і тушкуйте 40 хвилин, поки не загусне соус.
Подавайте блюдо, прикрашаючи кунжутним насінням і зеленню за смаком.





Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK