2015/10/21Кухня Метки: , , , ,

Сьомга з брокколі, каперсами і перчиком халапеньо

Сьомга чудово поєднується з овочами. Радимо приготувати цю корисну рибу з брокколі, каперсами і перчиком халапеньо.

Складові:
Брокколі 1 качан
Оливкова олія 4 ст. л.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Філе сьомги 4 шт.
Перець халапеньо 1 шт.
Рисовий оцет 2 ст. л.
Каперси 2 ст. л.

fb_teaser_6556_3e985cb8-9440-4d92-b674-5c50d980f157

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів.
Змішайте суцвіття брокколі з 2 столовими ложками оливкової олії. Посоліть, поперчіть. Викладіть на деко.
Випікайте 12-15 хвилин.
Філе сьомги збризніть оливковим маслом. Посоліть, поперчіть.
Викладіть сьомгу між брокколі.
Змішайте подрібнені перець халапеньо і каперси, рисовий оцет, залишився оливкова олія і сіль в маленькій мисці.
Перед подачею полийте брокколі і сьомгу вийшов соусом.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...