Сьомга з брокколі, каперсами і перчиком халапеньо - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Сьомга з брокколі, каперсами і перчиком халапеньо




Сьомга чудово поєднується з овочами. Радимо приготувати цю корисну рибу з брокколі, каперсами і перчиком халапеньо.

Складові:
Брокколі 1 качан
Оливкова олія 4 ст. л.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Філе сьомги 4 шт.
Перець халапеньо 1 шт.
Рисовий оцет 2 ст. л.
Каперси 2 ст. л.

fb_teaser_6556_3e985cb8-9440-4d92-b674-5c50d980f157

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів.
Змішайте суцвіття брокколі з 2 столовими ложками оливкової олії. Посоліть, поперчіть. Викладіть на деко.
Випікайте 12-15 хвилин.
Філе сьомги збризніть оливковим маслом. Посоліть, поперчіть.
Викладіть сьомгу між брокколі.
Змішайте подрібнені перець халапеньо і каперси, рисовий оцет, залишився оливкова олія і сіль в маленькій мисці.
Перед подачею полийте брокколі і сьомгу вийшов соусом.






Мітки: , , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK