Минестроне c песто - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Минестроне c песто




Приготування італійського супу мінестроне досить просте, але воно виконується в два етапи. Власне підготовка овочевого бульйону і як доповнення до нього — соусу песто. Маленьким дітям цілком підійде варіант без соусу, але дорослим гурманам напевно сподобається мінестроне з вишуканим смаком песто.

Складові:
Для соусу песто (на 10 порцій)
Кедрові горіхи 15 г
Олія маслинова Filippo Berio 110 мл
Часник 1 зубчик
Сир Грана Падано 30 г
Базилік свіжий 10 гілочок
Лимонний сік 1 ст. л.
Для мінестроне (на 10 порцій)
Цвітна капуста 200 г
Брокколі 200 г
Морква 200 г
Цукіні 150 г
Картопля 200 г
Стручковий горох 150 г
Морська сіль 1 ч. Л.
Овочевий бульйон 2 л
Помідори черрі 150 г

660x444_0_865096dfd9c64ca6144db6968c989daa@660x444_0xd42ee437_16023863901440416187

Спосіб приготування:

Підготуйте овочі для мінестроне: наріжте морква кубиками.

Видаліть серцевину цукіні і наріжте решту кубиками.

Цвітну капусту розділите на невеликі суцвіття і розріжте на акуратні шматочки.

Брокколі також розділіть на суцвіття і наріжте.

Стручковий горошок наріжте на ромбики.

Наріжте картоплю кубиками.

Опустіть овочі в киплячу воду на 3 хвилини і доведіть їх до напівготовності, а потім доварити їх в овочевому бульйоні 3 хвилини. Посоліть за смаком.

Помістіть всі інгредієнти для соусу песто в склянковий блендер і пробийте до стану ніжного пюре. Розлийте суп по тарілках і прикрасьте четвертинками томатів черрі, соусом песто і базиліком.





Мітки: , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK