5 простих і швидких рецептів для вечері

Знаєте як починаються найважчі рецепти приготування найскладніших блюд?

— Якщо у вас в холодильнику десь завалявся білий рояль…..

Жартую, це не про нашу сьогоднішню добірку. Сьогоднішня публікація присвячена їжі, смачній їжі, яка швидко готується, і до складу якої не входять пилок з рогу єдинорога і м’ясо динозавра.

1. Вишуканість на рівному місці: жюльєн за 15 хвилин

20

Нам потрібно:

Курка, печериці, цибуля, кріп петрушка, сир, сметана (кожна господня знає скільки чого в неї є і в яких пропорціях це все змішувати).

Отже, цибулю нарізаємо дрібно і разом з грибочками відправляємо на сковорідку. Поки вони там хвилин п’ять будуть рум’янитись, ріжемо курку і зелень, натираємо сир. М’ясо відправляємо в ту ж сковорідку, слідом за ним — пару ложок сметани. Вогонь оперативно зменшуємо і ще через хвилину солимо-перчимо. Після чого розкладаємо в керамічні горщики, або що буде під рукою, посипаємо тертим сиром і зеленню. Три хвилини в духовці — і готово. Смачного.

2. Тунець-молодець: чудовий салат з банки консервів

Нам потрібно:

19

Консервовані огірки (мариновані, квашені, хто які любить), тунець, сир, цибуля, гірчиця, лимонний сік, оливкова олія.

Відкриваємо баночку консервованих огірків і зливаємо з неї рідину. Якщо тунець був у власному соку, капаємо оливкової олії, якщо в маслі — нічого не капаємо. Перекладаємо його в миску, а слідом за ним — сир. Слідом за ним — нарізані огірочки. Далі — подрібнену цибулину, по крапельці гірчиці і лимонного соку, можна ложечку майонезу або ще якогось соусу …
Смачного!

3. Без м’яса, але зі смаком: кабачки під грибним соусом за 10 хвилин

18

Нам потрібно:

Кабачок середніх розмірів, баночка натурального йогурту (домашнього або без добавок), грам триста заморожених різаних печериць, зелень, сіль-перець.

Кабачок ріжемо тонкими кружечками і тушкуємо в глибокій сковорідці, поки не розм’якшиться. Гриби відправити на хвилин в мікрохвильову піч. Змішуємо гриби, йогурт, зелень і перець і робимо соус – вливаємо його до кабачків, зливши ту рідину, в якій вони там перебували. Ще кілька хвилинок на вогні – і найпростіша, але апетитна чудо-страва готова!

4. Середземноморський вечір: риба, рис, овочі і вечір вільний

17

Нам потрібно:

4 шматки замороженого рибного філе (на ваш вибір), помідори консервовані у власному соку, 2 морквини, цибулина, пів-лимона, петрушка.

Помідори очищаємо від шкірки і нарізаємо маленькими кубиками. Цибулю теж дрібно нарізаємо, моркву натираємо — а тепер всю компанію викладаємо у форму шарами. Зверху при цьому з переможним виглядом гордо красуються помідори. Усю цю споруду скроплюємо рослинною олією — і запікаємо в духовці хвилин 7.

Тепер до компанії приєднуються нарізаний на скибочки лимон і подрібнена зелень — і компанія гуртується ще хвилини 3. А тепер привітаємо нового учасника — склянка рису! Якщо йому не вистачає виділеної усіма рідини, додаємо водички так, щоб вона його покрила — і тімбілдінг триває ще хвилин 15.

І ось у них, будемо вважати, святковий корпоратив, а у нас — обжерливість і насолода!

5. Паста карбонара

16

Нам потрібно: бекон, спагеті, склянка вершків, 2 жовтка, твердий сир, часник, зелень, сіль, перець.

Значить, спагеті варимо до стану «аль денте», тобто на пару хвилин менше, ніж вказано на упаковці. А ми поки бекон ріжемо, часник подрібнюємо, сир натираємо. Тепер в нагріту на сковороді олію відправляємо часник, а потім там підсмажуємо бекон. Жовтки солимо-перчимо, перемішуємо виделкою, після чого до них приєднуємо вершки і сир — і гарненько перемішуємо.
Спагеті на друшляк, а потім в сковорідку, зверху соус, далі бекон, на самій верхівці зелень, ще пара хвилин на вогні …

Смачного всім!!!

pics

Мітки: ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK

Яндекс.Метрика