4 рецепти бутербродів для неквапливих недільних сніданків





Виспатися і смачно поснідати — перший пункт планів на вихідні. Є особливе задоволення в тому, щоб не поспішаючи приготувати щось особливе, зварити чашку ароматної кави і поснідати всією сім’єю.

В ці вихідні обов’язково приготуйте якусь з цих страв на сніданок.

Бутерброди з сиром і грибами

1

Складові:

5 булочок
100 г грибів
1 ріпчаста цибуля
майонез — до смаку
50 г сиру
1 томат

Приготування:

Зрізати у булочок верх і вийняти м’якуш.

Змастити кожну булочку зсередини майонезом.

Гриби нарізати пластинами, подрібнити цибулю. Загасити в сковороді до готовності.
Покласти готові гриби на дно булочки, зверху часточку томата, посипати тертим сиром.

Запікати булочки в розігрітій духовці 5 хвилин при 180 ° С.

Бутерброди з шинкою і яйцем

2

Складові:

5 булочок
5 невеликих яєць
вершкове масло
150 г шинки
2 невеликих маринованих огірки
майонез
гірчиця
зелень за смаком

Приготування:

Нарізати тонкою соломкою шинку і огірочки. Змішати в окремій ємності, додати за смаком майонез і гірчицю.

Розрізати булочки навпіл, витягнути м’якуш.
Змастити кожну булочку маслом зсередини.

Наповнити булочки начинкою з шинки і огірків. Посипати нашаткованою зеленню.

Розбити в кожну булочку яйце і випікати в духовці до його готовності.

Бутерброди по-італійськи

3

Складові:

5 булочок
150 г копченої ковбаски
50 г моцарели
пара солодких перців
кетчуп
майонез
вершкове масло

Приготування:

У булочок зрізаємо верхню частину і виймаємо м’якуш.

Змащуємо булочки маслом всередині.

Ріжемо кружальцями ковбасу і моцарелу, перець смужками. Викладаємо начинку в наступному порядку: моцарелла, ковбаса, солодкий перець. За бажанням можна додати мариновані огірки, порізані соломкою.

Поливаємо кетчупом і кладемо ще один шматочок сиру зверху.

Накриваємо «кришечкою» і випікаємо 7-10 хвилин.

Бутерброди з м’ясом

4

Складові:

150 г м’ясного фаршу
пара шматочків бекону
листя салату
пучок зелені на смак
5 булочок
50 г сиру

Приготування:

Зрізати верх у булочок і витягнути м’якуш.

Дрібно нарізати бекон і обсмажити на сковороді.

Додати до бекону фарш, обсмажити, посолити і поперчити. Зняти з вогню.

В окремій ємності змішати м’ясо, нарізані листя салату, зелень і трохи кетчупу. Наповнити булочки начинкою.

Посипати тертим сиром і закрити верхівками від булочок.

Випікати в духовці 7-10 хвилин.

AdMe.ru





Мітки: , , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK