4 рецепти бутербродів для неквапливих недільних сніданків

добавлено в | 22 марта 2016 в 10:10

Виспатися і смачно поснідати — перший пункт планів на вихідні. Є особливе задоволення в тому, щоб не поспішаючи приготувати щось…

Виспатися і смачно поснідати — перший пункт планів на вихідні. Є особливе задоволення в тому, щоб не поспішаючи приготувати щось особливе, зварити чашку ароматної кави і поснідати всією сім’єю.

В ці вихідні обов’язково приготуйте якусь з цих страв на сніданок.

Бутерброди з сиром і грибами

1

Складові:

5 булочок
100 г грибів
1 ріпчаста цибуля
майонез — до смаку
50 г сиру
1 томат

Приготування:

Зрізати у булочок верх і вийняти м’якуш.

Змастити кожну булочку зсередини майонезом.

Гриби нарізати пластинами, подрібнити цибулю. Загасити в сковороді до готовності.
Покласти готові гриби на дно булочки, зверху часточку томата, посипати тертим сиром.

Запікати булочки в розігрітій духовці 5 хвилин при 180 ° С.

Бутерброди з шинкою і яйцем

2

Складові:

5 булочок
5 невеликих яєць
вершкове масло
150 г шинки
2 невеликих маринованих огірки
майонез
гірчиця
зелень за смаком

Приготування:

Нарізати тонкою соломкою шинку і огірочки. Змішати в окремій ємності, додати за смаком майонез і гірчицю.

Розрізати булочки навпіл, витягнути м’якуш.
Змастити кожну булочку маслом зсередини.

Наповнити булочки начинкою з шинки і огірків. Посипати нашаткованою зеленню.

Розбити в кожну булочку яйце і випікати в духовці до його готовності.

Бутерброди по-італійськи

3

Складові:

5 булочок
150 г копченої ковбаски
50 г моцарели
пара солодких перців
кетчуп
майонез
вершкове масло

Приготування:

У булочок зрізаємо верхню частину і виймаємо м’якуш.

Змащуємо булочки маслом всередині.

Ріжемо кружальцями ковбасу і моцарелу, перець смужками. Викладаємо начинку в наступному порядку: моцарелла, ковбаса, солодкий перець. За бажанням можна додати мариновані огірки, порізані соломкою.

Поливаємо кетчупом і кладемо ще один шматочок сиру зверху.

Накриваємо «кришечкою» і випікаємо 7-10 хвилин.

Бутерброди з м’ясом

4

Складові:

150 г м’ясного фаршу
пара шматочків бекону
листя салату
пучок зелені на смак
5 булочок
50 г сиру

Приготування:

Зрізати верх у булочок і витягнути м’якуш.

Дрібно нарізати бекон і обсмажити на сковороді.

Додати до бекону фарш, обсмажити, посолити і поперчити. Зняти з вогню.

В окремій ємності змішати м’ясо, нарізані листя салату, зелень і трохи кетчупу. Наповнити булочки начинкою.

Посипати тертим сиром і закрити верхівками від булочок.

Випікати в духовці 7-10 хвилин.

AdMe.ru


Читать полностью
Могилевская удивила поклонников «голым платьем» [фото, видео]
Олег Майами ограбил ведущую «Орла и решки» Натали Неведрову
Первый канал закрывает скандальное шоу с Ольгой Бузовой
Анастасия Волочкова раскрыла детали особенной ночи с поклонником
Почувствуй себя принцессой: похудевшая Бритни Спирс примерила короткое розовое платье
Уволилась и влюбилась: Регина Тодоренко рассказала о жизни после ухода с «Орла и решки»
Слава из «Неангелов» взорвала сеть «беременным» фото
Домашнее видео Джигарханяна: «Ты страшная дешевка. Наливай» [видео]
42-летняя Ева Лонгория произвела фурор нарядом с глубоким декольте
Как девочка: Ани Лорак показала идеальную фигуру в белом мини-платье
Больше не одна: Эвелина Бледанс вышла в свет с новым мужчиной [фото]
Мини-юбка и кожаные ботфорты: стильный образ Насти Каменских на «Х-Факторе»

Загрузка...