Приготування смачної і ароматної корейки - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Приготування смачної і ароматної корейки




Як вибирають і зберігають свинячу корейку

Незважаючи на те, що вибір досить великий, дійсно якісний продукт вибрати досить складно. Але, якщо володіти певними секретами, це завдання можна вирішити з легкістю.

Вибираючи корейку. Перш за все, необхідно приділити увагу тому, який запах має м’ясо. Якщо продукт дійсно якісний, то характерний запах у нього не виражений і досить приємний. Якщо ж, віддає кислинкою або протухлим, можна бути впевненим, що ви зіткнулися з порченний товаром.
Фахівці радять брати корейку на кістки. Так можна точно побачити, що купуєте спинну частину. Обов’язково потрібно приділити окрему увагу прошарку шпику, відсоток якого по відношенню до м’яса повинно бути набагато нижче.
Звернути увагу необхідно на те, з яким зовнішнім виглядом товар вам пропонують придбати. Якісний продукт має світло-рожевий колір, який рівномірний по всій поверхні. Якщо є плями, синці — ви зіткнулися з ознаками зіпсованого м’яса. Шпик у якісного продукту має білий колір. Якщо він жовтий, можете бути впевненими, що купуєте м’ясо старого тварини.
Необхідно перевірити корейку на наявність фіксаторів кольору. Для цього її варять. Якщо м’ясо не позбулося рожевого кольору, а бульйон НЕ прозорий, такий продукт вживати не рекомендують.
Ще один спосіб перевірити якість — натиснути на м’ясо. Якщо воно свіже, то поверхня швидко повернеться на своє місце. Якщо ж залишається ямка, то про покупку не варто й думати.
Зберігати свіже м’ясо не радять. Якщо сьогохвилинне використання не планується, необхідно обсушити продукт за допомогою паперового рушника. Потім його загортають у фольгу і кладуть у морозилку. Якщо корейка вже запечена, її все одно потрібно обернути фольгою і відправити в холод.
Користь свинячої корейки

Користь продукту полягає в його властивості легко засвоюватися організмом. Крім цього, корейка багата вітамінами групи В, які необхідні для того, щоб нормально працювала нервова система.

М’ясо багате мінералами та поживними речовинами: калієм, селеном, магнієм і ін. У продукті вдало поєднуються залізо і білок. Які відповідають за те, щоб кисень транспортувався по організму. Страви з цього м’яса швидко насичують організм. Рекомендують їх вживати людям, які мають проблеми з кістковими та м’язовими тканинами, а також для зміцнення імунітету.






Мітки: , ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK