2016/01/30Кухня Метки: , ,

Полуничний салат з заправкою

Дивовижне поєднання непоєднуваних продуктів - полуниці, гірчиці і оцту - порадує всіх любителів оригінальних страв.

Складові:

Полуниця 20 шт.
Зелений салат 100 г
Червоний винний оцет 2 ст. л.
Рапсове масло 1 ст. л.
Гірчиця солодка 1 ч. Л.
Насіння маку 1 ч. Л.
Мигдальний порошок 1 ч. Л.
М'ята 1,2 пучка
Цукор 0,5 ч. Л.
сіль 1 щіпка

Спосіб приготування

Перше і найпростіше - це нарізати все, що ріжеться, то їсти полуницю і салат. Після чого їх можна викласти на тарілку і відставити.

Далі потрібно слідувати пропорціям і перемішати всі ці продукти в блендері: у ксус, цукор, гірчицю, рапсове масло, мигдальний порошок, насіння маку, 5 клубничек, м'яту і сіль.

Вийде чудова заправка для салату.

Перед вживанням поставити соус в холодильник хвилин на 30-50, щоб він набув більш густу форму і охолов.

Викласти листя салату і полуницю на тарілку і заправити соусом.

Смачного!

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...