Теплий салат з капусти: покроковий рецепт - BLIK.net.uaBLIK.net.ua

Теплий салат з капусти: покроковий рецепт




Листову капусту, яку на заході називають kale, можна їсти не тільки в сирому вигляді як салат, але і зробити з неї повноцінний вечерю, обід або перекус. Все, що вам знадобиться, — це сковорода і парочка додаткових інгредієнтів. Давайте подивимося, як приготувати з неї просте і корисне блюдо.

Модне слівце kale (або Кейл) поступово входить в наш лексикон і щільно в ньому осідає разом з модою на здорове харчування. Цей рецепт особливо сподобається вегетаріанцям і веганам (останні можуть замінити пармезан на інший сир без тваринного жиру), так як він не містить продуктів тваринництва і, звичайно ж, м’яса.

Складові:

Капустяний салат 400 г
Часник 3 зубчики
Пармезан (опціонально) 2,5 ст. л.
Винний оцет 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Червоний цибулю 1 шт.
Оливкова олія 2 ст. л.
Теплий салат з капусти: покроковий рецепт

Спосіб приготування:

Дрібно наріжте червону цибулю. Додайте на сковороду оливкова олія і обсмажити цибулю на середньому вогні протягом 3-4 хвилин — до тих пір, поки цибуля не стане розм’якшуватися.

Дрібно наріжте часник і додайте на сковороду. Обсмажуйте до тих пір, поки не відчуєте запах часнику. Це займе приблизно 1,5-2 хвилини.

Викладіть в сковороду салат Кейл, додайте винний оцет, посоліть і як слід все перемішайте.

Накрийте кришкою, зменшіть вогонь до слабкого і готуйте так хвилин 15, поки Кейл не стане м’яким.

Подавайте салат теплим з невеликою кількістю пармезану зверху.

Перець можна додати за смаком в самому кінці.

Смачного!





Мітки: ,



Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар


Загрузка...


Це теж цікаво

467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK