Салат з авокадо і часниковими грінками

Простий, смачний салат, який в літній сезон зможе замінити вам повноцінний обід, полуденок або вечерю.

Складові:

Авокадо 1 шт.
Зелений салат 100 г
Оливкова олія за смаком
Куряча грудка 1,5 шт.
Часниковий хліб 2 скибочки
Яйця курячі 2-3 шт.

Спосіб приготування

Яйця зварити до повної готовності жовтка. Варити в киплячій воді приблизно 10 хвилин, після остудити під проточною холодною водою.

У разі, якщо у вас вже є часниковий хліб, розігріти духовку до 220 градусів, поставити хліб на 5-7 хвилин, витягти, трохи остудити і нарізати кубиками.

У разі, якщо його немає, обмазати хліб оливковою олією і поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин, поки скоринка не стане золотистою (підійде будь-який свіжий хліб). Після цього змастити хліб часником і посипати сіллю. Не варто шкодувати часнику.

Нарізати кубиками авокадо. Нарізати салат. Все викласти в тарілку разом з хлібними кубиками.

Обсмажити курячу грудку на оливковій олії до готовності, нарізати кубиками і теж додати в тарілку.

Яйця почистити, нарізати на невеликі шматочки і додати в салат.

На фотографії салат не заправлений. Заправляти краще безпосередньо перед подачею. Добре сюди підійдуть: часниковий соус, соус цезар або гарбузове масло.

Мітки: ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK