2015/12/02Кухня Метки: , ,

Свіжий салат з копченою індичкою і йогуртом

Ні для кого вже не секрет, що м'ясо індички вважається дієтичним і його постійно вихваляють лікарі-дієтологи. І є за що! Якщо включати його в свій щоденний раціон, то можна відчутно скинути зайві кілограми і значно поліпшити обмін речовин.

Також не можна не відзначити доступність і різноманітність рецептів страв, в яких використовується м'ясо індички. Це і всілякі перші страви (наприклад, домашній суп з індичкою і макаронами ), основні страви ( індичка, запечена з травами ; пенне з цибулею-пореєм і індичкою ), закуски ( рулетики з індички з журавлинним соусом , рулетики з індички з сиром ), а також салати.

Хотілося б трохи зупинитися на салатах і запропонувати в якості весняного вітамінного коктейлю свіжий салат з копченою індичкою і йогуртом. Це дієтичне блюдо подарує вам відчуття бадьорості і свіжості, а приголомшливий аромат зелені пробудить величезне бажання приготувати його знову.

Складові:

Стебло селери 30 г
Кріп 2 г
Морква 30 г
Салат романо 50 г
Редис червоний 30 г
Огірок 60 г
Індичка копчена 80 г
Йогурт знежирений 1 шт.

Спосіб приготування:

Наріжте огірок півкільцями товщиною 1 сантиметр, селера - тонкою соломкою.

Порвіть листя салату романо руками.

Моркву очистіть і натріть на крупній тертці, відокремте листя кропу від гілок.

Редис наріжте тонкими пластинками.

Наріжте індичку кубиками 0,5х0,5 сантиметри.

Змішайте всі інгредієнти (відкладіть кілька пластинок редису і гілочок кропу на прикрасу), додайте йогурт, дрібку солі, перемішайте.

Розкладіть по тарілках, прикрасьте листочками кропу, пластинками редиски і подавайте.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...