2015/12/09Кухня Метки: , , ,

Салат з фенхелем, авокадо і волоським горіхом

Солодкуватий смак фенхеля, приємний хрускіт зелені і волоського горіха, аромат песто і діжонськой гірчиці - і ось ваш салат тягне вже, як мінімум, на шедевр кулінарного мистецтва.

Складові:

Мікс з руколи і кучерявою капусти (мікс салатів) 4 чашки
Цибулина фенхеля 1 шт.
Редис 3 шт.
Авокадо (маленький) 1 шт.
Смажений волоський горіх ⅓ чашки
Дижонская гірчиця ½ ч. Л.
Лимон (середній) ½ шт.
Соус песто ¼ чашки
Морська сіль за смаком
Мелений чорний перець за смаком

Спосіб приготування:

Наріжте тонко цибулину фенхеля і редис.
Авокадо наріжте кубиками.
Порубати волоський горіх як подобається.
У великій салатної мисці змішайте гірчицю, сік половинки лимона і соус песто.
Додайте салатну зелень і добре перемішайте, щоб соус добре її покрив (можете навіть зробити це руками).
Додайте фенхель, редис, авокадо і горіхи.
Приправте сіллю і перцем за смаком і подавайте.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...