Середземноморський салат з тунцем

Середземноморський салат з тунцем
2015/11/29Кухня

Цей варіант класичного французького салату "Нісуаз" порадує вас новими несподіваними інгредієнтами.

Салат "Нісуаз" - так звучить на французький манер назва міста Ніцца - це досить дивний для російського смаку набір продуктів. Картопля, квасоля, оливки, помідори ... Здається, тут все в надлишку. Повірте і обов'язково перевірте - це поєднання здатне принести задоволення.

Складові:

Картопля 6 шт.
Червоний перець 1 шт.
Зелена квасоля 50
Листя базиліка 1 чашка
Оливкова олія 2 ст. л.
Білий винний оцет 2 ст. л.
Шпинат 1 пучок (5 чашок)
Помідори черрі 12 шт.
Огірок 1 шт.
Лук-порей 1 шт.
Консервований тунець 1 банка
Маслини без кісточок 6 штук
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів. Очищену картоплю розріжте на 4 частини і викладіть на деко, вистелений пергаментним папером. Помістіть в духовку на 30 хвилин.
На грилі обсмажте перець, поки він не підрум'яниться з усіх боків. Викладіть перець в миску і накрийте поліетиленовою плівкою. Дайте охолонути, а потім видаліть шкірку і насіння. Наріжте брусочками.
В окремій каструлі закип'ятіть воду. Зелену квасолю відваріть протягом приблизно 2 хвилин. Воду злийте. Квасоля остудіть.
Базилік, оцет, сіль, перець, і 2 столові ложки теплої водою збивайте в блендері до стану пюре. Додайте оливкове масло.
У великій мисці змішайте порізані шпинат і селеру, помідори черрі, розрізані на половинки, порізаний брусочками огірок, картопля і перці. Додайте квасолю і тунець. Полийте соусом.
Прикрасьте половинками оливок і подавайте.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...