Квасолевий салат з оливками

Цей салат приготований по середземноморському рецептом. Він поєднує в собі багато вітамінів і мінералів.

Складові:

Жовтий болгарський перець 2 шт.
Червоний болгарський перець 2 шт.
Стручкова квасоля 300 г
Томати черрі 300 г
Каперси 1 ст. л.
Оливки 2 жмені
Оливкова олія 4 ст. л.
Червоний винний оцет 1 ст. л.
Базилік для подачі
Чорний мелений перець за смаком

Спосіб приготування:

Перці наріжте на невеликі шматочки і обсмажте на грилі або на добре розігрітій сухій сковороді. Накрийте харчової плівкою і відкладіть в сторону.
Відваріть квасоля в киплячій підсоленій воді до готовності. Процідіть і опустіть в холодну воду. Потім злийте воду.
Змішайте разом оливкову олію, оцет, перець, оливки і каперси.
Помідори наріжте невеликими шматочками.
Змішайте помідори, перці, квасоля і заправку.
Перед подачею додайте базилік.

Мітки: ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK