2015/10/20Кухня Метки: ,

Зимовий салат з радічіо і гарбузом

Цей салат зігріє своїм смаком в найлютіші холоди. Прибережіть цей рецепт для особливих випадків, коли вам захочеться отримати ударну дозу вітамінів і тепла.

Складові:

Гарбуз-сквош 1 шт.
Оливкова олія 3 ст. л.
Сіль за смаком
Чорний мелений перець за смаком
Червоний винний оцет 1/4 чашки
Рубаний кріп 2 ст. л.
Радіччіо 1 качан
Нут 450 г
Розкришена фета 1 стакан
Червоне яблуко 1/2 шт.
Оливки 1/4 чашки

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 220 градусів.
З'єднайте гарбуз, нарізану кубиками, 1 столову ложку масла, сіль і перець. Перемішайте і перекладіть на деко, змащене невеликою кількістю масла.
Готуйте 25-30 хвилин. Дайте трохи охолонути.
Змішайте разом оцет, рубаний кріп, решту 2 столові ложки олії, сіль і перець у великій мисці.
Додайте в миску готову гарбуз, радіччіо, нут, раскрошенную фету, нарізане яблуко і оливки.
Перемішайте і подавайте до столу.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...