2016/02/27Кухня Метки: ,

Салат «Капрезе» в скляній банці

Цей салат є одним з найбільш впізнаваних і улюблених страв італійської кухні. Зазвичай всі інгредієнти викладають рівним шаром на тарілку, але це зовсім не обов'язково. "Капрезе" можна подавати до столу в скляній баночці. Вийде дуже апетитно і красиво!

Складові:

Рукола 2 чашки
Базилік 2 чашки
Помідори черрі 1 чашка
Кульки моцарели 1 чашка
Оливкова олія 2 ст. л.
Бальзамічний оцет 1/2 ст. л.
Мед на кінчику ножа
Сіль за смаком
Перець за смаком

Спосіб приготування:

Дно баночок змастіть невеликою кількістю оливкової олії.
Розділіть зелень на рівні частини в залежності від кількості посуду. Зверху викладіть шар руколи, а потім шар базиліка.
Помідори черрі поріжте на половинки. Викладіть часточки томатів поверх зелені.
Додайте кульки моцарели. Надішліть баночки в холодильник на 5-10 хвилин.
Змішайте всі інгредієнти для заправки.
Перед подачею заправте "Капрезе" маслом і прикрасьте гілочкою базиліка.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...