2016/02/06Кухня Метки: , ,

Пряний салат з курячим філе і червоною капустою

Незвичайний салат в східному стилі урізноманітнює ваше щоденне меню і збагатить раціон вітамінами і білком.

Складові:

Червонокачанна капуста 200 г
Куряче філе 2 шт.
Цикорій салатний 1 качан
Морква середня 1 шт.
Олія кунжутна 3 ст. л.
Рисовий оцет 2 ст. л.
Імбир мелений 1 ч. Л.
Коріандр мелений 1 ч. Л.
Насіння кунжуту 2 ст. л.
Сіль, перець за смаком
Оливкова олія 1 ст. л.

Спосіб приготування:

Куряче філе нарізати смужками і обсмажити в оливковій олії. Додати 1 столову ложку насіння кунжуту, посолити і поперчити.
Капусту нашаткувати, змішати з нарізаним салатним цикорієм і морквою, нарізаною спеціальним ножем для овочів на тонкі пластинки.
В окремій ємності змішати кунжутне масло, ризиковий оцет, мелені імбир і коріандр, а також залишилися насіння кунжуту. Можна трохи посолити.
У салатник викласти овочі і приготовлену курку, полити приготованим соусом і подавати до столу.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...