2015/09/26Кухня Метки: , ,

Тосканський салат Панцанелла з куркою

Панцанелла - тосканський овочевий салат, популярний в літній час. Він легкий і освіжаючий. Ідеально підходить як основне блюдо завдяки курці.

Складові:

Багет французький 1 шт.
Оливкова олія 3 ст. л.
Помідори черрі 00 г
Сир моцарела (кульки) 150 г
Куряча грудка 200 г
Базилік 1 пучок
Глазур бальзамическая за смаком
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 400 ° C.
Розріжте хліб навпіл (уздовж). Пензликом змастіть хліб оливковою олією з обох сторін. Наріжте на маленькі шматочки і покладіть на деко, випікайте в духовці протягом 7-10 хвилин (постійно перевертаючи) до золотистого кольору. Витягніть з духовки і дайте йому охолонути.
Наріжте курку (не дуже крупно) і обсмажте.
Розріжте помідори навпіл.
Якщо моцарелла велика, то наріжте її, як помідори.
Змішайте в мисці курку, помідори, моцарелу, листя базиліка і оливкове масло. Добре перемішайте. Посоліть за смаком.
Додайте хліб і злегка перемішайте. Полийте бальзамічний глазур'ю.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...