Тосканський салат Панцанелла з куркою

Панцанелла — тосканський овочевий салат, популярний в літній час. Він легкий і освіжаючий. Ідеально підходить як основне блюдо завдяки курці.

Складові:

Багет французький 1 шт.
Оливкова олія 3 ст. л.
Помідори черрі 00 г
Сир моцарела (кульки) 150 г
Куряча грудка 200 г
Базилік 1 пучок
Глазур бальзамическая за смаком
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 400 ° C.
Розріжте хліб навпіл (уздовж). Пензликом змастіть хліб оливковою олією з обох сторін. Наріжте на маленькі шматочки і покладіть на деко, випікайте в духовці протягом 7-10 хвилин (постійно перевертаючи) до золотистого кольору. Витягніть з духовки і дайте йому охолонути.
Наріжте курку (не дуже крупно) і обсмажте.
Розріжте помідори навпіл.
Якщо моцарелла велика, то наріжте її, як помідори.
Змішайте в мисці курку, помідори, моцарелу, листя базиліка і оливкове масло. Добре перемішайте. Посоліть за смаком.
Додайте хліб і злегка перемішайте. Полийте бальзамічний глазур’ю.

Мітки: , ,


Коментарі
Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар



Подібні публікації


Це теж цікаво



467 499 176

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK