2015/09/17Кухня Метки: ,

Салат паризький

Французька кухня - це не тільки устриці і фуа гра. У звичайному житті жителі Франції їдять досить прості страви, а особливу пікантність їм надають за рахунок соусів і заправок.

Складові:

Картопля 200 г
Зелена квасоля 200 г
Шинка 100 г
Сир Емменталь 100 г
Корнішони мариновані 8 шт.
Лук молодий 1 шт.
Рукола середня жменю
Петрушка свіжа кілька гілочок
Гірчиця 1 ч. Л.
Майонез 1 ч. Л.
Оливкова олія 1 ст. л.
Лимон 1/2 шт.
Ускус яблучний 1 ст. л.
Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності. Зелену квасолю також відварити в киплячій підсоленій воді 5-6 хвилин, а потім відкинути її на друшляк і промити під холодною водою.
Сир, шинку і картоплю нарізати кубиками. Додати зелену квасолю, нарізані корнішони і молода цибуля. Ретельно перемішати.
На тарілку викласти рукколу, а зверху приготовлений салат.
Зробити заправку. Для цього змішати оливкове масло, майонез, гірчицю, сік половини лимона і яблучний оцет. Посолити, поперчити і перемішати.
Полити салат заправкою і посипати нашаткованої петрушкою.

Загрузка...
Загрузка...

Магазин

Загрузка...