Салат з восьминогами і оливками

Салат з восьминогами, оливками таджаскі, черрі, селерою і картоплею стане вишуканою прикрасою будь-якого столу. Пропонуємо вам апетитний рецепт від Марко Праццолі, провідного майстер-класів Кулінарної Студії Clever.

Складові:

Восьминіг с / м 2 кг
Морква 2 шт
Селера 2 стебла
Картопля (середній) 3 шт
Маслини 200 г
Перець болгарський червоний 1 шт
Перець болгарський жовтий 1 шт
Оливкова олія 200 г
Сік лимона 2 шт
Базилік 20 г
Петрушка 20 г
Сіль, перець 10 г

Спосіб приготування:

Картоплю відварити і остудити.
Восьминоги промити, потім покласти в каструлю з холодною водою і варити 1 годину.
Після варіння восьминога охолодити, промити і очистити від шкіри, далі нарізати кружечками.
Всі овочі помити, очистити і нарізати соломкою (крім картоплі, її ми ріжемо кубиками), потім додати до восьминога.
Далі додати маслини і рубану петрушку, заправити соком лимона і олією.
Посолити, поперчити і викласти на тарілку. Прикрасити базиліком.

Мітки: ,

Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK