Салат з креветками і руколою

добавлено в | 26 декабря 2015 в 13:11

Креветки — це продукт, який не потрібно доповнювати великою кількістю самих різних інгредієнтів. Вони виконують соло в будь-якій страві. Додати…

Креветки — це продукт, який не потрібно доповнювати великою кількістю самих різних інгредієнтів. Вони виконують соло в будь-якій страві. Додати до креветок слід лише зелень і класну заправку.

Складові:

Рукола 4 чашки
Червоний болгарський перець 1 шт.
Оливкова олія 3 ст. л.
Розмарин 2 ч. Л.
Мелений червоний перець 1/2 ч. Л.
Часник 2 зубчики
Креветки 15 шт.
Бальзамічний оцет 3 ст. л.

Спосіб приготування:

Болгарський перець наріжте тонкими скибочками.
Часник очистіть і подрібніть.
Креветки очистіть, якщо це необхідно.
Рукколу і перець змішайте в мисці.
У сковороді розігрійте 2 столові ложки оливкової олії на середньому вогні.
Збільште вогонь. Додайте розмарин, червоний перець і часник. Обсмажуйте, поки часник не стане м’яким, 2 хвилини.
Зменшіть вогонь до середнього. Додайте креветки і готуйте 5-7 хвилин. Перекладіть креветки в миску.
В ту ж сковороду влийте залишилася ложку оливкової олії і бальзамічний оцет. Потримайте на вогні 15 секунд.
Заправте сумішшю рукколу і перець.
Зверху викладіть креветки.
Відразу ж подавайте салат до столу.

Присоединяйтесь к нам в Facebook ➔

Читать полностью
Загрузка...