Салат зі шпинату з гірчицею і кленовим сиропом

Шпинат — це цінне джерело вітамінів групи В та інших корисних речовин, які зміцнюють імунітет і поліпшують роботу всього організму.

Складові:

Кленовий сироп 1/4 чашки
Ріпчасту цибулю 1/2 шт.
Червоний винний оцет 3 ст. л.
Оливкова олія 2 ст. л.
Дижонская гірчиця 1 ст. л.
Сіль 1/4 ч. Л.
Чорний мелений перець 1/4 ч. Л.
Часник 1 зубчик
Печериці 1 чашка
Червоний цибулю 1/2 шт.
Яблуко 1/4 шт.
Смажений бекон 4 скибочки
Шпинат 300 г

Спосіб приготування:

Ріпчасту і червону цибулю наріжте півкільцями.
Часник очистіть і подрібніть.
Яблуко натріть на тертці.
У невеликій мисці з’єднайте оцет, оливкова олія, гірчицю, сіль, перець, часник, червоний і ріпчасту цибулю. Добре перемішайте.
Печериці обсмажити на невеликій кількості оливкової олії до готовності.
У велику миску викладіть шпинат, бекон, яблуко і гриби.
Заправте салат і добре перемішайте його віночком.
Перед подачею влийте кленовий сироп.

Мітки: , ,

Магазин
Це теж цікаво


Написати свій коментар

Будь ласка введіть Ваше ім’я

обов’язково

Будь ласка введіть справжній email

обов’язково

Будь ласка напишіть коментар




Це теж цікаво

Ми у Facebook

BLIK.net.ua © 2015 – 2017 Всі права застережено

BLIK